Belépek a Pártba
01 július
2019
HÍR
64 látogató

Bősz Anett kétoldalú tárgyalásokat folytatott a nyugat-balkáni liberális pártokkal (Fotók)

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt országgyűlési képviselője a magyar parlament egyetlen képviselőjeként részt vett részt a  V4-ek és a nyugat-balkáni országok liberális pártjainak rendezvényén, Szarajevóban. A Liberálisok politikusa kétoldalú tárgyalásokat folytatott többek között a nemrégiben elnökválasztást nyert Progressive Slovakia tagjaival, a jelenleg is kormányzó szlovén liberális képviselőkkel – akik alaptörvénybe iktatták a tiszta vizet mindenki számára -, és az olajfa-koalícióban kormányzó bosnyák liberális párttal, akiknek – a Magyar Liberális Párthoz hasonlóan – egyik legfőbb célkitűzésük a fiatalok megszólítása és aktív bevonása a közéleti folyamatokba.

A rendezvény célja az volt, hogy az európai demokratikus, liberális pártok képviselői az esetleges koalíciókötés és választási szövetség létrehozásának lehetőségeiről, módszereiről értekezzenek. A találkozók során bebizonyosodott, hogy az európai liberális pártok a Magyar Liberális Párttal egyetemben különösen fontosnak tartják a pártok közötti kölcsönös együttműködést és kommunikációt a nyugat-balkáni régióban, ahol a liberális értékek még nem értek célt a társadalomban. A térség liberális pártjainak, parlamenti képviselőinek bőven van még teendője – fejtette ki a rendezvényen Bősz Anett, aki a magyar parlament egyetlen képviselőjeként együttműködéséről és lehetőségeihez mért támogatásáról biztosította a nyugat-balkáni liberális pártok képviselőit.

Bősz Anett a magyar parlament egyetlen képviselőjeként részt vett részt a V4-ek és a nyugat-balkáni országok liberális…

Közzétette: Liberálisok – 2019. július 1., hétfő

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK