Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

18 február
2019
HÍR
310 látogató

Bősz Anett képviseli a magyar parlamentet az európai parlamentek brüsszeli konferenciáján

Az Országgyűlés költségvetési bizottsága Bősz Anettet, a Liberálisok országgyűlési képviselőjét delegálta az európai parlamentek 2019-es brüsszeli konferenciájára. Bősz Anett az Európai Unió költségvetési bizottságainak találkozóján fogja képviselni a magyar Országgyűlést február 18-án és 19-én, az ellenzéki vezetésű magyar költségvetési bizottság megbízásából. A Liberálisok országgyűlési képviselője a konferencián a Magyar Liberális Párt európai pártcsaládjának, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) képviselőivel és az ALDE frakcióvezetőjével, Guy Verhofstadttal is találkozik, majd kétoldalú tárgyalásokat folytat az európai parlamenti választással kapcsolatosan.

Bősz Anett a találkozón beszámol a magyar parlament jelenlegi működéséről, a magyar kormány ellenzék ellehetetlenítését célzó tevékenységéről, és az ellenzék parlamenti ellenállásáról, obstrukciós akcióiról, miután a magyar Országgyűlés decemberi történései bejárták a nemzetközi sajtót a rabszolgatörvény rendkívüli körülmények közötti elfogadása után. A Liberálisok országgyűlési képviselője a konferencián a kétsebességes Európa lehetséges magyarországi veszélyeiről, valamint az Európai Parlament azon javaslatáról is tájékozódik, amely jogállami feltételekhez kötné az EU-s támogatásokat. Bősz Anett a konferencia eredményeiről február 20-i, szerdai sajtótájékoztatóján fog beszámolni a magyar sajtónak.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók