Belépek a Pártba
18 február
2019
HÍR
662 látogató

Bősz Anett képviseli a magyar parlamentet az európai parlamentek brüsszeli konferenciáján

Az Országgyűlés költségvetési bizottsága Bősz Anettet, a Liberálisok országgyűlési képviselőjét delegálta az európai parlamentek 2019-es brüsszeli konferenciájára. Bősz Anett az Európai Unió költségvetési bizottságainak találkozóján fogja képviselni a magyar Országgyűlést február 18-án és 19-én, az ellenzéki vezetésű magyar költségvetési bizottság megbízásából. A Liberálisok országgyűlési képviselője a konferencián a Magyar Liberális Párt európai pártcsaládjának, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) képviselőivel és az ALDE frakcióvezetőjével, Guy Verhofstadttal is találkozik, majd kétoldalú tárgyalásokat folytat az európai parlamenti választással kapcsolatosan.

Bősz Anett a találkozón beszámol a magyar parlament jelenlegi működéséről, a magyar kormány ellenzék ellehetetlenítését célzó tevékenységéről, és az ellenzék parlamenti ellenállásáról, obstrukciós akcióiról, miután a magyar Országgyűlés decemberi történései bejárták a nemzetközi sajtót a rabszolgatörvény rendkívüli körülmények közötti elfogadása után. A Liberálisok országgyűlési képviselője a konferencián a kétsebességes Európa lehetséges magyarországi veszélyeiről, valamint az Európai Parlament azon javaslatáról is tájékozódik, amely jogállami feltételekhez kötné az EU-s támogatásokat. Bősz Anett a konferencia eredményeiről február 20-i, szerdai sajtótájékoztatóján fog beszámolni a magyar sajtónak.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK