Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

03 április
2018
HÍR
181 látogató

Bősz Anett: hiába fenyeget a Fidesz házőrző cége, a Változás Szövetsége elszámoltatja Orbán Viktor strómanjait!

Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja az Andrássy úti palota előtt zárta a Változás Szövetségének március elején indított akciósorozatát, melynek célja az volt, hogy bemutassuk Orbán Viktor vejének csodaszámba menő vagyonosodását és több tízmilliárd forintot érő ingatlan-portfólióját.

A Liberálisok és az MSZP politikusa hetekig járta az országot, és jelképesen zár alá vette a Tiborcz Istvánhoz köthető ingatlanokat, szerintük ugyanis az Elios-botrány miatt az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által várhatóan kiszabott 13 milliárd forintos büntetést nem az adófizetők pénzéből, hanem Tiborcz István törvénytelen vagyonából kell megtéríteni.

Az Orbán Viktor vejének legfényűzőbb luxusszállodáit, palotáit feltérképező akciónk első állomása a budapesti Mahart-ház volt, majd Gőgös Zoltánnal, az MSZP elnökhelyettesével kiegészülve a keszthelyi Helikon szállodát vettük szimbolikusan zár alá. Az akciónkat a turai Schossberger-kastély előtt folytattuk, ahol a Fidesz házőrző emberei perrel fenyegettek minket, ha a palota előtti közterületen (!) hagyjuk a luxusingatlan előtt kifeszített sárga szalagunkat. A sorozatunk utolsó helyszínén, az Andrássy úti Brill-palota előtt szintén a Valton Security Kft. emberei vártak minket, és a sajtótájékoztató végéig szemmel tartottak minket.

Bősz Anett elképesztőnek nevezte, hogy a Fidesz kigyúrt biztonsági őrökkel próbálja megakadályozni, hogy leleplezzük Tiborcz István mesés vagyonát. Erőfitogtatással, félelemkeltéssel, fenyegetéssel azonban nem tudják megakadályozni, hogy a Változás Szövetsége a kormányváltás után elszámoltassa Orbán Viktor és a Fidesz strómanjait. Kitartunk amellett, hogy a túlárazott és silány minőségű Elios-lámpák miatt kiszabott büntetést Tiborcz István vagyonából, és nem közpénzből kell visszafizetni. A Változás Szövetsége április 8-a után vissza fogja állítani a független magyar ügyészséget, és az összes gyanús beruházást ki fogja vizsgálni. Senki nem kerülheti el a felelősségre vonást a magyar emberek megkárosításáért!

Az MSZP és a Mérce élőben közvetítette Bősz Anett és Bárány Balázs sajtótájékoztatóját.

 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók