Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

29 november
2018
HÍR
225 látogató

Bősz Anett feljelenti Szávay Istvánt

A Magyar Liberális Párt országgyűlési képviselője, Bősz Anett gyűlölet-bűncselekmény vádjával feljelenti a Jobbik képviselőjét, Szávay Istvánt, aki egy kiszivárgott felvétel szerint azzal dicsekedett, hogy megütött egy zsidó nőt. A Liberálisok parlamenti képviselője szerint a kisebbségeket ért erőszakkal szemben a lehető leghatározottabban fel kell lépni. Függetlenül attól, hogy Szávay István megütött valakit, vagy csak hencegett vele, átlépett egy határt, ami nem maradhat következmények nélkül. Bősz Anett felszólítja a hatóságokat, haladéktalanul vizsgálják ki az esetet, hogy kiderülhessen, pontosan mi történt. És helyezzék vád alá, amennyiben beigazolódik, hogy a jobbikos képviselő származása, vallása miatt ütött meg egy állampolgárt. A Magyar Liberális Párt képviselője felszólítja a Jobbik képviselőcsoportját, hogy haladéktalanul zárják ki az antiszemita politikusukat! Amit régóta sejtettünk, ismét beigazolódott, a Jobbik néppártosodása nem más, mint a választók átverése. A párt ugyanaz a rasszista és szélsőjobboldali szervezet, ami volt, ha a frakcióvezető-helyettesi tisztségről való lemondással elintézettnek tekintik az ügyet!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók