Belépek a Pártba
29 november
2018
HÍR
296 látogató

Bősz Anett feljelenti Szávay Istvánt

A Magyar Liberális Párt országgyűlési képviselője, Bősz Anett gyűlölet-bűncselekmény vádjával feljelenti a Jobbik képviselőjét, Szávay Istvánt, aki egy kiszivárgott felvétel szerint azzal dicsekedett, hogy megütött egy zsidó nőt. A Liberálisok parlamenti képviselője szerint a kisebbségeket ért erőszakkal szemben a lehető leghatározottabban fel kell lépni. Függetlenül attól, hogy Szávay István megütött valakit, vagy csak hencegett vele, átlépett egy határt, ami nem maradhat következmények nélkül. Bősz Anett felszólítja a hatóságokat, haladéktalanul vizsgálják ki az esetet, hogy kiderülhessen, pontosan mi történt. És helyezzék vád alá, amennyiben beigazolódik, hogy a jobbikos képviselő származása, vallása miatt ütött meg egy állampolgárt. A Magyar Liberális Párt képviselője felszólítja a Jobbik képviselőcsoportját, hogy haladéktalanul zárják ki az antiszemita politikusukat! Amit régóta sejtettünk, ismét beigazolódott, a Jobbik néppártosodása nem más, mint a választók átverése. A párt ugyanaz a rasszista és szélsőjobboldali szervezet, ami volt, ha a frakcióvezető-helyettesi tisztségről való lemondással elintézettnek tekintik az ügyet!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK