Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 május
2018
HÍR
251 látogató

Bősz Anett első javaslatával megerősítené Magyarország uniós tagságát

A Magyar Liberális Párt parlamenti képviselője, Bősz Anett egy olyan politikai nyilatkozatot nyújt be elsőként az új parlamentbe, amellyel Magyarország megerősítheti uniós tagságát. A Liberálisok képviselője azt szeretné, ha világosan kiderülne, hogy az új Országgyűlésben kik állnak Európa pártján és kik nem. Ki az, akinek fontosak az európai értékek és Magyarország európai elköteleződése, és ki az, aki az unión kívül képzeli el az ország jövőjét.

A nyilatkozat szövege kimondja: „Magyarország kifejezi azon szándékát, hogy az Európai Unióban fennálló tagságát megerősítse, és továbbra is kiáll az Európai Unió által közvetített és képviselt értékek mellett.”

Ez a nyilatkozat azt jelenti, hogy Magyarország Európával vállal közösséget és nem keleti diktatúrákkal. Betartja az alapvető emberi jogokat, kiáll a jogállami normák és a demokrácia mellett, minden ember méltóságát tiszteletben tartja. Magyarországon az elharapódzó korrupció helyett tisztességes piacgazdaságra van szükség. Nincs szükségünk sem a keleti nyitásra, sem Paks 2-re. Nem akarunk barátkozni keleti diktátorokkal, hogy aztán az uniós támogatások elapadása esetén a Fidesz kivezesse Magyarországot az unióból.

A Magyar Liberális Párt azért van a parlamentben, hogy az Európa-párti magyar többséget képviselje. Bősz Anett az elkövetkezendő négy évben azért fog harcolni, hogy az Orbán-kormány tartsa tiszteletben az európai értékeket, a demokrácia játékszabályait és az alapvető szabadságjogokat.

 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók