Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

22 december
2017
HÍR
240 látogató

Bősz Anett: elég a gyűlöletből! – A Liberálisok tovább harcolnak a demokratikus értékekért, a vallásszabadságért, a civilekért 2018-ban is

Elég a gyűlöletből! – jelentette ki pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, arra kérve a kormányt szüntesse meg a gyűlöletkampányt, “a korrupciót váltsa fel a felelős kormányzat, a megfélemlítést a partnerség, az álszentséget a valódi erkölcsösség”.

Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz és a KDNP kormányzása nem a kívánatos irányba mozdította a társadalmat, például “azzal, hogy elfordultunk az Európai Uniótól, elfordultunk a vallásszabadság elvétől, elfordultunk attól, hogy a civil csoportosulásoknak nagyon nagy szerepe van a társadalmi fejlődésben”.

Egy olyan társadalmi béketeremtő folyamatra volna szükség, amelyen keresztül mindenki megélheti azt, hogy egy szabad ország állampolgára, európai uniós állampolgár, akinek jogai és kötelességei vannak, aki szabadon szerveződhet, nem fogják megtorolni azt – fogalmazott. Jelezte: jövőre is napirenden tartják azon javaslatukat, hogy a polgárok adójuk jelenlegi egy helyett két százalékát ajánlhassák fel civil szervezeteknek, illetve egyházaknak.

MTI

 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók