Belépek a Pártba
22 december
2017
HÍR
582 látogató

Bősz Anett: elég a gyűlöletből! – A Liberálisok tovább harcolnak a demokratikus értékekért, a vallásszabadságért, a civilekért 2018-ban is

Elég a gyűlöletből! – jelentette ki pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, arra kérve a kormányt szüntesse meg a gyűlöletkampányt, “a korrupciót váltsa fel a felelős kormányzat, a megfélemlítést a partnerség, az álszentséget a valódi erkölcsösség”.

Az ellenzéki politikus szerint a Fidesz és a KDNP kormányzása nem a kívánatos irányba mozdította a társadalmat, például “azzal, hogy elfordultunk az Európai Uniótól, elfordultunk a vallásszabadság elvétől, elfordultunk attól, hogy a civil csoportosulásoknak nagyon nagy szerepe van a társadalmi fejlődésben”.

Egy olyan társadalmi béketeremtő folyamatra volna szükség, amelyen keresztül mindenki megélheti azt, hogy egy szabad ország állampolgára, európai uniós állampolgár, akinek jogai és kötelességei vannak, aki szabadon szerveződhet, nem fogják megtorolni azt – fogalmazott. Jelezte: jövőre is napirenden tartják azon javaslatukat, hogy a polgárok adójuk jelenlegi egy helyett két százalékát ajánlhassák fel civil szervezeteknek, illetve egyházaknak.

MTI

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK