Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

29 március
2018
HÍR
219 látogató

Bősz Anett, Bárány Balázs: Ki kell vizsgálni Orbán Viktor vejének a vagyonosodását!

Újabb Tiborcz-ingatlant foglalt le jelképesen Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője és Bárány Balázs, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja. A két politikus csütörtökön arról beszélt a turai kastély előtt tartott sajtótájékoztatón, hogy a Schossberger-palota és hatalmas kertje is törvénytelen módon kerülhetett a miniszterelnök vejének érdekeltségébe.

Bősz Anett szerint kormányváltás után ki kell deríteni, hogy a több mint egymilliárd forint értékű ingatlant hogyan szerezhette meg mindössze 200 millió forintért a Tiborcz-féle BDPST-csoport alá tartozó TRA Real Estates Kft. A Liberálisok politikusa emlékeztetett rá, hogy Tiborcz István bűnszervezetben elkövetett csalási ügybe keveredett, ami miatt Magyarországra akár 13 milliárd forintos büntetést is kiszabhatnak. A miniszterelnök veje túlárazott és silány minőségű lámpákkal árasztotta el Magyarországot az uniós adófizetők kárára – hangsúlyozta Bősz Anett az európai csalás elleni hivatal vizsgálatával kapcsolatban. Az ellenzéki politikus szerint a választások után ki kell vizsgálni, hogyan válhatott az ország egyik leggazdagabb családjává az Orbán-család.

A Liberálisok és az MSZP politikusa szerint a csalássorozat miatt várható uniós büntetéseket az Orbán-család vagyonából kell majd rendezni. Nem hagyhatjuk, hogy a magyar emberek kárára gazdagodjon a miniszterelnök és családja – emelte ki Bősz Anett. Bárány Balázs azt nehezményezte, hogy a miniszterelnök veje éveken keresztül folytathatta törvénysértő beruházásait anélkül, hogy az ügyészség közbelépett volna. „Nem is csodálkozhatunk rajta, hiszen a legfőbb ügyész korábban fideszes politikus volt, és Orbán Viktor jóbarátja” – mondta Bárány. Szerinte a NAV-nak hivatalból vagyonosodási eljárást kellene indítania Tiborcz István látványos meggazdagodása miatt. Az MSZP-s politikus is elszámoltatást helyezett kilátásba az ellenzék április 8-i győzelme esetén.

 

Bősz Anett és Bárány Balázs közös sajtótájékoztatóját a Liberálisok élőben közvetítették:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1764895620197752

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók