Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 július
2018
HÍR
198 látogató

Bősz Anett az otthonápolók bérrendezéséről: Most a kormányon a sor!

Bősz  Anett Mesterházy Attilával (MSZP), Csárdi Antallal (LMP), Varga-Damm Andreával és Varju Lászlóval (DK) tartott közös ellenzéki sajtótájékoztatót a költségvetési bizottság ülése után, ahol az ellenzéki képviselők bejelentették: visszavonják a DK-Liberálisok-Jobbik közös az otthonápolási díj emelését célzó törvénymódosító javaslatát, annak érdekében, hogy a kormány olyan módosító javaslatot nyújtson be az ügyben, amelyet megvalósíthatónak tartanak. A Fidesz képviselői ugyanis a bizottsági ülésen azt mondták: csak technikai akadályai vannak az otthonápolási díj emelését követelő ellenzéki módosító javaslatnak. Éppen ezért az ellenzék úgy döntött: annak érdekében, hogy a kormánypárt tagjai ne söpörhessék le egy mozdulattal azért a nagyon fontos ügyért küzdő javaslatot, visszavonják azt, és ezzel új esélyt adnak az otthonápolók bérrendezésére. Az ellenzék azt várja: tartsa be ígéretét, és hozza vissza a módosító javaslatot a bizottság elé olyan formában, ami szerintük is megvalósítható. Bősz Anett elmondta: most a kormányon a sor, hogy bebizonyítsa: képes felelősséggel viseltetni egy olyan módosítással kapcsolatosan, ami tízezrek életét könnyíthetné meg. Az otthonápolás munka, amiért munkabér jár! Küzdünk érte.

Bősz Anett Facebook-oldalán élőben közvetítettük a sajtótájékoztatót.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók