Belépek a Pártba
12 július
2018
HÍR
302 látogató

Bősz Anett az otthonápolók bérrendezéséről: Most a kormányon a sor!

Bősz  Anett Mesterházy Attilával (MSZP), Csárdi Antallal (LMP), Varga-Damm Andreával és Varju Lászlóval (DK) tartott közös ellenzéki sajtótájékoztatót a költségvetési bizottság ülése után, ahol az ellenzéki képviselők bejelentették: visszavonják a DK-Liberálisok-Jobbik közös az otthonápolási díj emelését célzó törvénymódosító javaslatát, annak érdekében, hogy a kormány olyan módosító javaslatot nyújtson be az ügyben, amelyet megvalósíthatónak tartanak. A Fidesz képviselői ugyanis a bizottsági ülésen azt mondták: csak technikai akadályai vannak az otthonápolási díj emelését követelő ellenzéki módosító javaslatnak. Éppen ezért az ellenzék úgy döntött: annak érdekében, hogy a kormánypárt tagjai ne söpörhessék le egy mozdulattal azért a nagyon fontos ügyért küzdő javaslatot, visszavonják azt, és ezzel új esélyt adnak az otthonápolók bérrendezésére. Az ellenzék azt várja: tartsa be ígéretét, és hozza vissza a módosító javaslatot a bizottság elé olyan formában, ami szerintük is megvalósítható. Bősz Anett elmondta: most a kormányon a sor, hogy bebizonyítsa: képes felelősséggel viseltetni egy olyan módosítással kapcsolatosan, ami tízezrek életét könnyíthetné meg. Az otthonápolás munka, amiért munkabér jár! Küzdünk érte.

Bősz Anett Facebook-oldalán élőben közvetítettük a sajtótájékoztatót.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK