Belépek a Pártba
12 július
2018
HÍR
276 látogató

Bősz Anett az otthonápolók bérrendezéséről: Most a kormányon a sor!

Bősz  Anett Mesterházy Attilával (MSZP), Csárdi Antallal (LMP), Varga-Damm Andreával és Varju Lászlóval (DK) tartott közös ellenzéki sajtótájékoztatót a költségvetési bizottság ülése után, ahol az ellenzéki képviselők bejelentették: visszavonják a DK-Liberálisok-Jobbik közös az otthonápolási díj emelését célzó törvénymódosító javaslatát, annak érdekében, hogy a kormány olyan módosító javaslatot nyújtson be az ügyben, amelyet megvalósíthatónak tartanak. A Fidesz képviselői ugyanis a bizottsági ülésen azt mondták: csak technikai akadályai vannak az otthonápolási díj emelését követelő ellenzéki módosító javaslatnak. Éppen ezért az ellenzék úgy döntött: annak érdekében, hogy a kormánypárt tagjai ne söpörhessék le egy mozdulattal azért a nagyon fontos ügyért küzdő javaslatot, visszavonják azt, és ezzel új esélyt adnak az otthonápolók bérrendezésére. Az ellenzék azt várja: tartsa be ígéretét, és hozza vissza a módosító javaslatot a bizottság elé olyan formában, ami szerintük is megvalósítható. Bősz Anett elmondta: most a kormányon a sor, hogy bebizonyítsa: képes felelősséggel viseltetni egy olyan módosítással kapcsolatosan, ami tízezrek életét könnyíthetné meg. Az otthonápolás munka, amiért munkabér jár! Küzdünk érte.

Bősz Anett Facebook-oldalán élőben közvetítettük a sajtótájékoztatót.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK