Belépek a Pártba
05 június
2021
HÍR
1203 látogató

Bősz Anett: A fák sokkal többek annál, mint a föld tüdejének egy kis sejtjei

A Liberálisok és a Demokratikus koalíció a környezetvédelem világnapján mindenkit arra buzdít, hogy ültessen minél több fát a környezetében. Meggyőződésünk, hogy a fák sokkal többek annál, mint a föld tüdejének kis sejtjei. Nem csak az életet biztosító levegőt, de a hűvöset adó árnyékot, az esőben a menedéket, az állatoknak az élőhelyet biztosító növények, amelyeknek nagyon sokat köszönhetünk.

Rendkívül felháborítónak tartjuk, hogy a kormány első intézkedései közt szerepelt, hogy megszüntette az önálló környezetvédelmi minisztériumot, sőt országos környezetvédelmi hatóság sincs már, mindezzel azt bizonyítva, hogy a Fidesznek huszadlagos szempont az ország természeti kincseinek védelme. 2022 után ezen is változtatunk és egy jobb, élhetőbb és környezettudatosabb Magyarországot fogunk kialakítani.

Bősz Anett országgyűlési képviselő, a DK és a Liberálisok közös képviselőjelöltje, a pártok helyi szervezeteivel és civil önkéntesekkel a világnap alkalmából közösen biztosítják, hogy az érdi Fundoklia-völgyben, amely Érd kivételes értékei közé tartozik, megújulhassanak az információs táblák és új fák kerülhessenek a tanösvény parkolójába. Az új fák hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a túrázni érkezők kényelméhez egyaránt. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki az akció keretében hozzájárult a környezetünk védelméhez és Érd megszépítéséhez!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK