Belépek a Pártba

 

borozus_andras_500Boruzs András

A Magyar Liberális Párt egyik alapítója, pártigazgatója.

Egyetemi diplomáit politikai szakértő (Budapesti Corvinus Egyetem), és humánszervező (Pécsi Tudományegyetem) szakokon, főiskolai diplomáját humán erőforrás szakon (Szent István Egyetem) szerezte. Különböző munkakörökben közel két évtizedig tevékenykedett a közösségi közlekedésben.

Aktívan politizálni az SZDSZ-ben kezdett, a rendszerváltástól vett részt a közéletben. 1990-től az Újpesti Önkormányzat különböző bizottságaiban látott el feladatokat, 1998-tól három cikluson át volt önkormányzati képviselő, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat vezetője. 1997-től a Szabad Demokraták Szövetsége Újpesti Szervezetének elnöke 1998-tól az Országos Tanács tagja, 2008-tól a párt budapesti elnöke volt.

boruzs.andras@liberalisok.hu

Események

Népszerű posztok

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 április 2016
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 június 2016
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK