Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

 

borozus_andras_500Boruzs András

A Magyar Liberális Párt egyik alapítója, pártigazgatója.

Egyetemi diplomáit politikai szakértő (Budapesti Corvinus Egyetem), és humánszervező (Pécsi Tudományegyetem) szakokon, főiskolai diplomáját humán erőforrás szakon (Szent István Egyetem) szerezte. Különböző munkakörökben közel két évtizedig tevékenykedett a közösségi közlekedésben.

Aktívan politizálni az SZDSZ-ben kezdett, a rendszerváltástól vett részt a közéletben. 1990-től az Újpesti Önkormányzat különböző bizottságaiban látott el feladatokat, 1998-tól három cikluson át volt önkormányzati képviselő, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat vezetője. 1997-től a Szabad Demokraták Szövetsége Újpesti Szervezetének elnöke 1998-tól az Országos Tanács tagja, 2008-tól a párt budapesti elnöke volt.

boruzs.andras@liberalisok.hu

26 július 2016
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók