Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 június
2016
HÍR
1598 látogató

Bodnár Zoltán: Újabb nap – újabb jegybankos botrány

A Magyar Liberális Párt közérdekű adatigénylésben kér ki a jegybanktól és a Pallas Athéné Alapítványtól minden olyan szerződést, melyet az SPL Nyomda nevű vállalkozással kötöttek Matolcsy elnöksége óta.

A Népszabadság hozta ma nyilvánosságra, hogy az SPL Nyomda volt konzorciumban az egyik cég, melynek a jegybank Pallas Athéné alapítványa 14 millió forintot fizetett Matolcsy György könyvének nyomdai munkjáért. A Népszabadság írása szerint az SPL offshore hátterű, és csak alig néhány embert foglalkoztat.

A Liberálisok kikérik azt is, hogy milyen versenyfelhívás, milyen pályázati kiírás alapján kötött szerződéseket a jegybank és alapítványa a céggel, milyen referenciák voltak azok, amelyek alapján az SPL akár konzorciumi tagként is megfelelőnek, vagy nélkülözhetetlennek bizonyult, milyen versenytársak voltak a munka elvégzéséért folytatott eljárásban. Ezekre az információkra azért is szükség van, mert ily módon egyértelműen kiderülhet, tudatos volt-e a cég kiválasztása, megbízása, volt-e konkrét szándék azzal kapcsolatban, hogy kihez folyjon be a Matolcsy-könyvek nyomtatásának ára.

Bodnár Zoltán, ügyvivő

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók