Belépek a Pártba
18 szeptember
2014
HÍR
671 látogató

Bodnár Zoltán: Tarlós azonnal távolítsa el jogsértő plakátjait Budapest közterületeiről

Felszólítom Tarlós Istvánt, hogy azonnali hatállyal szüntesse be jogsértő kampányát és távolítsa el a Budapest címerével ellátott választási plakátjait a közterületekről.

A Fővárosi Önkormányzat jelképekről szóló rendelete a főváros címerének, logójának, zászlajának használatát szigorú engedélyhez köti. A rendelet szerint Budapest jelképeit jogi személyek, magánszemélyek, és gazdasági társaságok használhatják abban az esetben, ha erre engedélyt kértek és kaptak. Politikai szervezetek, pártok a rendelet szerint nem is kérhetnek engedélyt a használatra.

Tarlós István olyan plakáttal jelent meg a kampányban, mely a főváros címerét ábrázolja. Felszólítom Tarlós Istvánt, hogy azonnali hatállyal szedesse le a plakátokat Budapest közterületeiről és azonnal szüntesse be jogsértő kampányát. Amennyiben ennek a főpolgármester nem tesz eleget, úgy a Liberálisok a Választási Bizottsághoz fordulnak a jogsértés megszüntetése érdekében.

Dr. Bodnár Zoltán, az MLP főpolgármester-jelöltje

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK