Belépek a Pártba
13 augusztus
2014
HÍR
1139 látogató

Bodnár Zoltán senki javára nem lép vissza, önálló főpolgármester-jelöltet indítunk

A baloldali pártok komédiát csináltak a budapesti választásból és a főpolgármester-jelölésből. Az elmúlt napok egyezkedéseit látva a Liberálisok álláspontja végleges: Bodnár Zoltán, a párt főpolgármester-jelöltje, nem lép vissza senki javára, a Liberálisok önálló jelöltet indítanak és jövő héten megkezdik Budapest-programjuk bemutatását.

Bodnár Zoltán, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint a választás Budapesten 3 dologról szól. Egyrészt szól a főváros fejlődéséről és jövőjéről. A választás, túlmutatva Budapesten, szól majd arról is, hogy a lakosság támogatja-e Orbán Viktor vízióját az illiberális államról, amely a diktatúrába visz.  A szabadságszerető polgároknak pedig szól arról, hogy van végre számukra követhető politikai erő a palettán, az MLP a liberalizmust képviselő, a szabadság, az egyenlőség, a piacgazdaság pártján álló szervezetként nyújt új választási lehetőséget a szavazóknak.

Bodnár Zoltán szerint Tarlósnak Budapesttel kapcsolatban semmilyen jövőképe nincs.  Ő Orbán kiválasztottjaként, Orbán bábjaként a város üzemetetését végzi, de egy világváros irányítása jóval többről, mint üzemeltetésről szól.

A Liberálisok főpolgármester-jelöltje úgy véli, a városfejlesztés misszióját komolyan kell venni, hiszen a ma élőknek Budapestet a jövő generációja számára kell vonzóvá tenni. Bodnár Zoltán szerint számos olyan ügy van a fővárosban, melyről a jelenlegi vezetés nem beszél, méghozzá azért nem, mert egyszerűbb szőnyeg alá söpörni a problémát, mint valódi megoldást találni. Ilyen a közbiztonság, a hajléktalanügy és a drogkérdés is, melyek esetében haladéktalanul vissza kell építeni azt a kapcsolatrendszert a civilekkel és egyházi szervezetekkel, melyet Tarlós István az elmúlt 4 évben felszámolt.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK