Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

11 január
2019
HÍR
258 látogató

Balesetveszélyes utak Pest megyében – Chladek Tibor nyílt levélben fordult a kormánymegbízotthoz

Tisztelt Kormánymegbízott Úr!

Alulírott Chladek Tibor, mint a Magyar Liberális Párt Pest megyei  választmányának elnöke, egyben hernádi csoportelnöke az alábbi ügyben fordulok Önhöz.

Amint arról Hernád Nagyközség Önkormányzatának polgármesterét már több ízben nyilvános felhívások keretében tájékoztattam, a települési önkormányzat felelősségi körébe tartozó helyi közutak jelentős része az elmúlt napokban leesett jelentős hómennyiség és az útburkolatokat borító jégpáncél miatt kimondottan balesetveszélyes.

Jelzéseim sajnos süket fülekre találtak, azoknak nem lett foganatjuk, holott a jelen körülmények között a helyi önkormányzat felelőtlensége és mulasztása miatt a hernádi polgárok jelentős része nem tud biztonságos körülmények között közlekedni – legyen szó akár óvodába, iskolába járó kisgyermekekről, munkába járó dolgozókról, nyugdíjasokról. Az elmúlt napokban több helyi polgár is segítségért fordult hozzám, a hernádiak érdekében, mert már több sérüléssel is járó baleset történt a közelmúltban. A Hernádon élő valamennyi lakos közlekedésbiztonságát szem előtt tartva kérem az Ön közreműködését.

Tisztelettel kérem Kormánymegbízott Urat, hogy a Pest Megyei  Kormányhivatal, mint Hernád Nagyközség Önkormányzatának felettes hatósága tegye meg a szükséges intézkedéseket a helyi településvezetés felé, hogy a hernádi polgárok biztonságának szavatolása érdekében a települési önkormányzat végre eleget tegyen a helyi közutak kapcsán fennálló kötelezettségének.

Megtisztelő segítségét és közreműködését előre is köszönöm.

Hernád, 2019. 01.11.

Munkájához további sok sikert kívánva, kiváló tisztelettel üdvözli:

Chladek Tibor

a Liberálisok Pest megyei választmányi elnöke,
herándi csoportelnök
Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók