Belépek a Pártba
12 december
2017
HÍR
499 látogató

Az Orbán-kormány újabb disznóságra készül Soros Györggyel szemben

A mai napon fideszes képviselők javaslatára az országgyűlés kormánypárti többsége egy olyan határozatot fogadott el, amely újabb gyűlöletkeltő propaganda indítására kéri fel az Orbán-kormányt Soros Györggyel és az Európai Unióval szemben. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány a választópolgárok tisztességes tájékoztatása helyett újabb tízmilliárdokat fog elkölteni nyilvánvaló hazugságok terjesztésére Rogán Antal propagandaminiszter vezetésével.

A kedden elfogadott fideszes határozati javaslat nem más, mint hazugságok gyűjteménye, és egyedül azt a célt szolgálja, hogy félelmet és indulatokat keltsen a magyar társadalomban. Soros György és az Európai Unió soha nem akart menekülteket kényszeríteni senkire. Soros és Európa is csak annyit várna el a tagállamoktól, hogy tartsák tiszteletben az alapvető emberi jogokat. A Fidesz azonban erre szemmel láthatóan képtelen.

Miközben az Orbán-kormány 1294 menekült befogadása miatt veszélybe sodorja hazánk uniós tagságát, a milliárdos haszonért cserébe több mint 20 ezer bizonytalan hátterű embert fogadott be a letelepedési kötvényprogramon keresztül az elmúlt években. Több ezren érkeztek valódi ellenőrzés nélkül Magyarországra az iszlám terrorizmus bölcsőjének számító Irakból, Afganisztánból és Iránból is. A Liberálisok szerint a Fidesz gúnyt űz a törvényből, amikor az érvénytelen kvótanépszavazás eredményére hivatkozva kéri újabb Soros-kampány indítására az Orbán-kormányt. Magyarország alapszerződésben foglalt jogait nem Európától, hanem az Orbán-kormánytól kell megvédeni.

A Liberálisok szerint nem lehet büntetlenül hazudni és gyűlöletet kelteni éveken keresztül. Az Orbán-kormány propagandája visszájára fog fordulni. A választók a 2018-as országgyűlési választásokon fogják számon kérni a kormányon, hogy a valódi problémák megoldása helyett hazug propagandára költötték az adófizetők pénzét.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK