Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 november
2018
HÍR
247 látogató

Az MTI cenzúrázta a Kósa BMW-s mamájáról szóló közleményünket

A Magyar Liberális Párt közleményben kérte fel a NAV elnökét, hogy indítson vizsgálatot Kósa Lajos édesanyjának vagyonosodásával kapcsolatban, az MTI azonban személyiségi jogokra hivatkozva megtagadta annak nyilvánosságra hozását.

A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a közpénzből fenntartott állami hírszolgáltató cenzúrázza az ellenzék nyilatkozatait és közleményeit. Egy demokráciában minden állampolgárra ugyanazok a törvények kell, hogy vonatkozzanak. Nem élvezhet kivételt sem az országgyűlési képviselő, sem az édesanyja. Egy demokratikus államban, ha törvénysértést követett el egy országgyűlési képviselő rokona, akkor az ügyet nem eltitkolni, hanem kivizsgálni kell.

Különösen aggályosnak tartjuk, hogy Kósa Lajos édesanyjának csodás meggazdagodásában kulcsszerepe lehetett a fiának is. Gyanúra ad okot, hogy Kósa Lajos pont olyan BMW luxusmotorral közlekedik, amilyet 82 éves édesanyjának a sertéstelepe lízingel.

A Liberálisok azon követelése, hogy az ügyet vizsgálja ki a NAV, a közérdeket szolgálja. Az a célunk, hogy senki ne állhasson a törvény felett, és a hatóságok végére járjanak a törvénysértéseknek, bárki is kövesse el azokat.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók