Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

09 február
2018
HÍR
243 látogató

Az M4 Sport ne közvetítsen egyperces hírblokkokat a téli olimpia alatt!

A Magyar Liberális Párt felszólítja a téli olimpiát közvetítő MTVA-t, hogy a játékok idejére függesszék fel az egyperces propaganda híradók sugárzását.

A téli olimpián idén éremesélyes magyar sportolók is indulnak. Így a hazai közönség nemcsak a látványos versenyek és a különleges környezet miatt nézheti a közvetítéseket, hanem magyar szurkolóként is szoríthat majd a tévé előtt. A téli olimpiát itthon a közszolgálatinak csúfolt tévécsatorna közvetíti. Az adást várhatóan most is a kormányzati propagandagépezet által gyártott egy perces hírekkel szakítanák meg, ahogyan történt ez korábban is. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes vezetésű köztévé a népszerű sportműsorok szüneteit manipulatív hírek terjesztésére használja. Mivel a választási kampány hivatalos kezdetéig már csak napok vannak hátra, különösen fontosnak tartjuk, hogy ebben az időszakban senki ne használhassa a köztévé sportközvetítéseinek szüneteit pártpolitikai célokra.

A Magyar Liberális Párt ezért felszólítja a televízió vezetését, hogy az olimpia idején hagyjon fel a propagandahírek sugárzásával. Az adófizetők pénzéből, a kampányidőszak előtt ne vetítsenek híradónak álcázott, fideszes kampányvideókat a magyar szurkolóknak! Sikeres szereplést kívánunk a magyar sportolóknak, és tisztességes tájékoztatást a magyar választóknak!

 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók