Belépek a Pártba
01 május
2019
HÍR
1633 látogató

Álljunk ki közösen az európai Magyarországért!

A mai napon Magyarország 15 évvel ezelőtti uniós csatlakozását ünnepeljük. Azt ünnepeljük, hogy hazánk az európai közösség részévé, egyenlő tagjává vált. A mai napon az európai értékeket, a kontinens tagállamai közötti együttműködést és szolidaritást ünnepeljük. Az egész országban nincs még egy olyan ügy, amely akkora támogatást élvezne, mint hazánk uniós tagsága. Magyarország egyértelmű haszonélvezője az európai támogatásoknak, hazánk gazdasága a közösség segítsége nélkül csak vegetálna. Az Európai Unió azonban nemcsak egy gazdasági szervezet, hanem értékközösség, amely a szabadság szeretetén, az alapvető jogok tiszteletben tartásán és a béke megbecsülésén alapszik. A Liberálisok szerint éppen ezek azok az értékek, amelyek ellen az illiberális állam brutális támadást indított az elmúlt két ciklusban. A demokratikus értékek elleni fideszes támadás pedig mára Európa peremére sodorta hazánkat. A Fidesz-kormány szabadságkorlátozó, korrupt politikája miatt jelenleg több eljárást is indítottak Európában. A kormánypárt néppárti tagságát pedig határozatlan időre felfüggesztették. A Fidesz tudatosan fordult szembe az európai értékekkel és ezzel veszélybe sodorta Magyarország uniós tagságát. A mi felelősségünk, hogy megálljt parancsoljuk Orbán Viktornak és Európa-ellenes kormányának. Védjük és erősítsük meg közösen a demokratikus, szabad és európai Magyarországot!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK