Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

01 május
2019
HÍR
122 látogató

Álljunk ki közösen az európai Magyarországért!

A mai napon Magyarország 15 évvel ezelőtti uniós csatlakozását ünnepeljük. Azt ünnepeljük, hogy hazánk az európai közösség részévé, egyenlő tagjává vált. A mai napon az európai értékeket, a kontinens tagállamai közötti együttműködést és szolidaritást ünnepeljük. Az egész országban nincs még egy olyan ügy, amely akkora támogatást élvezne, mint hazánk uniós tagsága. Magyarország egyértelmű haszonélvezője az európai támogatásoknak, hazánk gazdasága a közösség segítsége nélkül csak vegetálna. Az Európai Unió azonban nemcsak egy gazdasági szervezet, hanem értékközösség, amely a szabadság szeretetén, az alapvető jogok tiszteletben tartásán és a béke megbecsülésén alapszik. A Liberálisok szerint éppen ezek azok az értékek, amelyek ellen az illiberális állam brutális támadást indított az elmúlt két ciklusban. A demokratikus értékek elleni fideszes támadás pedig mára Európa peremére sodorta hazánkat. A Fidesz-kormány szabadságkorlátozó, korrupt politikája miatt jelenleg több eljárást is indítottak Európában. A kormánypárt néppárti tagságát pedig határozatlan időre felfüggesztették. A Fidesz tudatosan fordult szembe az európai értékekkel és ezzel veszélybe sodorta Magyarország uniós tagságát. A mi felelősségünk, hogy megálljt parancsoljuk Orbán Viktornak és Európa-ellenes kormányának. Védjük és erősítsük meg közösen a demokratikus, szabad és európai Magyarországot!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók