Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

13 április
2017
HÍR
274 látogató

Álljunk ki együtt Magyarország európai jövőjéért!

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok elnöke a mai napon felhívással fordult valamennyi parlamenti, és több parlamenten kívüli demokratikus párt vezetőjéhez, a civil társadalom meghatározó szervezeteinek vezetőihez, valamint minden európai elkötelezettségű magyar állampolgárhoz. Fodor Gábor azt javasolja felhívásában, hogy május 9-én, Európa ünnepnapján vonuljunk együtt a Kossuth térre, és ünnepeljük meg közösen az európai Magyarországot. Álljunk ki együtt Magyarország európai jövőjéért, és közösen demonstráljunk az Orbán-kormány káros és veszélyes politikája ellen, amely hazánkat elszigeteli, jövőjét pedig veszélyezteti. Mi nem Brüsszelt akarjuk megállítani, hanem a magyar kormány ámokfutását. A Liberálisok elnöke azt javasolja, hogy a demokratikus pártok és szervezetek vezetői a legrövidebb határidőn belül kezdjenek egyeztetést a május 9-i, Európa-napi demonstráció megrendezéséről.
Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók