Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 március
2019
HÍR
259 látogató

Álljunk ki együtt a szabad Magyarországért!

A Magyar Liberális Párt részt vesz a civil szervezetek és az ellenzék „Nemzeti egységért” címmel meghirdetett március 15-i demonstrációján, amelyet 15 órától tartunk Budapesten, a Szabad sajtó úton, és arra kérjük minden szabadságszerető honfitársunkat, hogy ők is csatlakozzanak a rendezvényhez! Mindenkinek ott a helye, aki hazánk jövőjéért aggódik, és tenni szeretne egy igazságosabb, egyenlőbb és testvériesebb Magyarországért. A megosztottság helyett végre összefogásra és együttműködésre van szükség. Álljunk ki közösen minden magyar állampolgár jogaiért: nemre, hitre, nemzetiségre, világnézetre, egészségi állapotra és életkorra való tekintet nélkül!

https://www.facebook.com/events/1994849767487618/?ti=cl

A Liberálisok az ellenzéki demonstráció mellett, a korábbi évekhez hasonlóan idén is megtartják saját megemlékezésüket. A párt és annak ifjúsági szervezete, a Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) a közös ünnepség előtt, 13:30-tól a Pilvax közben emlékezik az 1848-49-es szabadságharc hőseire. Az eseményen beszédet mond Bősz Anett országgyűlési képviselő, Fodor Gábor pártelnök, Sermer Ádám főpolgármester-jelölt, valamint Radó Bence, a LiFT elnökségi tagja. A rendezvényen közreműködik Áron László színművész. A Liberálisok megemlékezésére, valamint a közös demonstrációra szeretettel várunk minden demokratát! Emlékezzünk közösen a ’48-as hősökre!

https://www.facebook.com/events/444857292947557/?ti=cl

 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók