Belépek a Pártba
01 február
2018
HÍR
543 látogató

Áder János ítélje el a Fidesz plakátjait a magyar köztársaság napján!

Arra kéjük Áder Jánost a magyar köztársaság napján, szólítsa fel egykori párttársait, hogy tisztességes kampányt folytassanak. A Magyar Liberális Párt szerint elfogadhatatlan, hogy a Fidesz olyan óriásplakátokkal akar lejáratni néhány ellenzéki vezetőt, amely nyilvánvaló hazugságon alapul. A köztársasági elnök feladata, hogy őrködjön az állam demokratikus működése felett. Demokratikus működésről viszont csak akkor beszélhetünk, ha a választási kampány is demokratikus keretek között zajlik. A Fidesz a tisztességes kampány helyett azonban szándékosan meg akarja téveszteni a választókat. Azt állítja az ellenzékről, hogy le akarják bontani a határzárat. Ez az állítás viszont köztudottan nem igaz. Arra kérjük Magyarország köztársasági elnökét, ne engedje, hogy félrevezessék a magyar embereket. Ne engedje, hogy nyilvánvaló hazugságokból bárki politikai előnyt kovácsoljon. Ne engedje, hogy a kormánypárt szándékos manipulációval őrizhesse meg a hatalmát. A jelenlegi, illiberális rendszerben nincsen olyan fórum, ahol a Fidesz törvénytelen kampányát érdemben meg tudnánk támadni, le tudnánk állítani. Ezért fordulunk a Fidesz korábbi alelnökéhez, a segítségét kérve! Védje meg a magyar demokráciát, emelje fel hangját a tisztességes kampány érdekében!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK