Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

01 február
2018
HÍR
229 látogató

Áder János ítélje el a Fidesz plakátjait a magyar köztársaság napján!

Arra kéjük Áder Jánost a magyar köztársaság napján, szólítsa fel egykori párttársait, hogy tisztességes kampányt folytassanak. A Magyar Liberális Párt szerint elfogadhatatlan, hogy a Fidesz olyan óriásplakátokkal akar lejáratni néhány ellenzéki vezetőt, amely nyilvánvaló hazugságon alapul. A köztársasági elnök feladata, hogy őrködjön az állam demokratikus működése felett. Demokratikus működésről viszont csak akkor beszélhetünk, ha a választási kampány is demokratikus keretek között zajlik. A Fidesz a tisztességes kampány helyett azonban szándékosan meg akarja téveszteni a választókat. Azt állítja az ellenzékről, hogy le akarják bontani a határzárat. Ez az állítás viszont köztudottan nem igaz. Arra kérjük Magyarország köztársasági elnökét, ne engedje, hogy félrevezessék a magyar embereket. Ne engedje, hogy nyilvánvaló hazugságokból bárki politikai előnyt kovácsoljon. Ne engedje, hogy a kormánypárt szándékos manipulációval őrizhesse meg a hatalmát. A jelenlegi, illiberális rendszerben nincsen olyan fórum, ahol a Fidesz törvénytelen kampányát érdemben meg tudnánk támadni, le tudnánk állítani. Ezért fordulunk a Fidesz korábbi alelnökéhez, a segítségét kérve! Védje meg a magyar demokráciát, emelje fel hangját a tisztességes kampány érdekében!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók