Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

A Magyar Liberális Párt kijelenti, hogy a Párt honlapján található, adatszolgáltatást kérő felületeken az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben írtaknak megfelelően tartja nyilván és kezeli.
Honlapunk valamennyi ilyen felületén kérjük beleegyezését és elfogadását, enélkül rendszerünk nem is engedélyezi a továbblépést.
A Magyar Liberális Párt az adatok biztonságos kezeléséhez harmadik országbeli adatfeldolgozót vesz igénybe, amelynek tevékenységéért mint sajátjáért felel. A harmadik országbeli adatfeldolgozó a MailChimp rendszert üzemeltető The Rocket Science LLC, amely az adatokat az Amerikai Egyesült Államok területén lévő szerverein tárolja. A megadott személyes adatokat (név, telefonszám, lakcím, e-mailcím) tárolja és rendszerezi. A Magyar Liberális Párt a megadott személyes adatok kezeléséhez és továbbításához a nyilatkozatot kitöltő kifejezett hozzájárulását kéri. Egyebekben a jogosult személyes adatait harmadik fél részére nem adja át. A Magyar Liberális Párt a személyes adatokat a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeli. A hozzájáruló nyilatkozat a liberalisok@liberalisok.hu e-mail címen a kezelt adatok megjelölésével vonható vissza.

A megadott adatokat a Magyar Liberális Párt kezeli, az adatokat a kapcsolattartásra, tájékoztatások megküldésére, a tagsággal járó jogok érvényesítésére használja fel. Az adatkezelés önkéntes beleegyezésen alapul.

Események

Népszerű posztok

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
22 április 2016
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
08 június 2016
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.
30 május 2016
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
19 október 2018
Egyre sokasodnak a kérdőjelek a hernádi sportpálya körül
04 július 2016
Liberálisok: Ne Lázár János felügyelje az Uniós források elosztását!
Lázár János a csütörtöki kormányinfón arról beszélt, hogy jó szívvel nem tudna Magyarország Európai Uniós tagságára szavazni egy esetleges népszavazáson. A Liberálisok szerint megdöbbentő, hogy éppen az a miniszter nyilatkozik így, aki az uniós források felhasználásáért felel. Lázár Jánosnak minden kormánytagnál jobban kell tudnia, mennyit köszönhet Magyarország az EU-nak.

Videók

LiBERÁLiSOK