Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

A Magyar Liberális Párt kijelenti, hogy a Párt honlapján található, adatszolgáltatást kérő felületeken az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben írtaknak megfelelően tartja nyilván és kezeli.
Honlapunk valamennyi ilyen felületén kérjük beleegyezését és elfogadását, enélkül rendszerünk nem is engedélyezi a továbblépést.
A Magyar Liberális Párt az adatok biztonságos kezeléséhez harmadik országbeli adatfeldolgozót vesz igénybe, amelynek tevékenységéért mint sajátjáért felel. A harmadik országbeli adatfeldolgozó a MailChimp rendszert üzemeltető The Rocket Science LLC, amely az adatokat az Amerikai Egyesült Államok területén lévő szerverein tárolja. A megadott személyes adatokat (név, telefonszám, lakcím, e-mailcím) tárolja és rendszerezi. A Magyar Liberális Párt a megadott személyes adatok kezeléséhez és továbbításához a nyilatkozatot kitöltő kifejezett hozzájárulását kéri. Egyebekben a jogosult személyes adatait harmadik fél részére nem adja át. A Magyar Liberális Párt a személyes adatokat a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeli. A hozzájáruló nyilatkozat a liberalisok@liberalisok.hu e-mail címen a kezelt adatok megjelölésével vonható vissza.

A megadott adatokat a Magyar Liberális Párt kezeli, az adatokat a kapcsolattartásra, tájékoztatások megküldésére, a tagsággal járó jogok érvényesítésére használja fel. Az adatkezelés önkéntes beleegyezésen alapul.

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók