Belépek a Pártba
28 augusztus
2014
HÍR
566 látogató

A szabadságunk megvédéséért indítunk aláírásgyűjtést

Tiltakozom az ellen, hogy Orbán Viktor lebontja a liberális demokráciát Magyarországon! – ezzel a mondattal indított ma a Magyar Liberális Párt országos aláírásgyűjtést. A párt azt szeretné elérni, hogy az állampolgárok tevőlegesen, aláírásukkal is tiltakozzanak Orbán Viktor Tusványoson elhangzott beszéde és az abban vázolt államrend kiépítése ellen.

Orbán Viktor Tusványoson mondott beszédében harcot hirdetett a liberális állam ellen, és ebben a harcban a személyes érintettség okán a liberálisoknak fel kell venniük a kesztyűt. A liberalizmust az Orbán-kormánynak sikerült szitokszóvá silányítania, pedig a liberalizmus nem más, mint a szabadság, mint az egyik legfőbb demokratikus érték tisztelete, szeretete. A liberális állam lehetővé teszi állampolgárinak a szólás, a sajtó, a választás, a döntés, a vállalkozás szabadságát, biztosítja mindazokat a jogokat, melyektől a Fidesz-kormány az elmúlt 4 évben igyekezett megfosztani a társadalmat. A Fidesz kormány mondta meg kik nyithatnak trafikot, kik kaphatnak állami földeket, milyen tankönyvből tanuljanak a gyerekek, milyen vallási vagy erkölcsi normák szerint éljenek a családok és most már azt is meg szeretnék szabni, hogy ki és milyen feltételek teljesülésekor kapjon nyugdíjat. Ez ellen hirdetünk harcot és ellenállást.

Az MLP a most indított aláírásgyűjtéssel meg akarja védeni mindazokat az értékeket, melyek a szabadsághoz kötődnek, s tiltakoznak az ellen az államkép ellen, melyet Orbán Viktor kezd megvalósítani. Az állampolgárok kinyilvánított akaratával a Liberálisok az őszi parlamenti ülésszakban szembesítik a miniszterelnököt és kormányát.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK