Belépek a Pártba
08 május
2018
HÍR
339 látogató

A szabad Magyarországért harcolnak tovább a Liberálisok

Van képviselete a liberális szavazóknak a magyar parlamentben. Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt képviselője a szabadságra, jogállamiságra és piacgazdaságra épülő Magyarországért fog küzdeni az újonnan megalakult Országgyűlésben.

A Fidesz az újabb kétharmad birtokában az illiberális politika folytatását tervezi. Az illiberális állam építése pedig a szabadságjogok folyamatos korlátozásával, a jogállam megszállásával és a piacgazdaság szétverésével járt az elmúlt nyolc évben. Ez az, ami ellen a Liberálisok a leghatározottabb módon kívánnak fellépni a következő parlamenti ciklusban is.

A Liberálisok az új parlamentben és azon kívül is a demokratikus és európai Magyarországért fognak dolgozni.  Liberálisként az a feladatunk, hogy kiálljunk a magyar sajtó- és szólásszabadságért, megvédjük a civileket a kormányzati támadásoktól, megakadályozzuk az uniós és állami források törvénytelen felhasználását, a gyűlöletkeltéssel szemben békét és elfogadást hirdessünk, és kiálljunk azokért, akiknek az Orbán-kormány nem tartja tiszteletben az emberi méltóságát.

Bősz Anett az új parlament egyetlen liberális politikusa, aki mindent el fog követni annak érdekében, hogy széleskörű képviseletet teremtsen a szabadelvű választóknak. A Magyar Liberális Párt továbbra is minden magyar ember szabadságáért fog küzdeni a Parlamentben is.

 

A képen Fodor Gábor és Bősz Anett, aki nem csak egy szabad, demokratikus köztársaságra esküdt fel, hanem az emberi jogok egyetemes nyilatkozatára is.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK