Belépek a Pártba
12 november
2014
HÍR
590 látogató

A reklámadó a kormány megtorló intézkedése

A reklámadóról szóló törvény módosításával a kormány azt akarja elérni, hogy súlyosan veszteségessé váljon minden olyan médium, amely Orbán Viktort és a Fideszt kritizálni meri. Ez az orosz-azerbajdzsáni modell, a közép-ázsiai diktatúrák szintje.

A Lex RTL Klub, a reklámadó legfelsőbb kulcsának emelése kizárólag az RTL-t érinti, a Fidesz-közeli kezekbe került TV2-t nem. Márpedig minden olyan törvényjavaslat alkotmányellenes, amelynek célja egyetlen cég kiiktatása a piacról. Semmivel nem indokolható, hogy egy nyereséges, káros társadalmi hatást nem okozó tevékenységet 50%-os büntetőadóval sújtsanak. Ez lehetetlenné teszi a fejlődést, a szabad vállalkozást és munkahelyeket szüntet meg Magyarországon. A reklámadó megemelése nyilvánvaló megtorló intézkedés. A kormány célja az, hogy az RTL Klub kivonuljon az országból vagy Fidesz-közeli körök felvásárolhassák.

A Liberálisok tiltakoznak a sajtószabadság megszüntetése, a barátokra és ellenségekre szabott törvények, az állami szintre emelt korrupció, az illiberális állam kiépítése, azaz mindaz ellen, amit a Fidesz 2010 óta folyamatosan tesz.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK