Belépek a Pártba
06 október
2019
HÍR
98 látogató

A magyar szabadságharc mártírjaira emlékezünk

A mai napon az aradi vértanúkat, a magyar szabadságharc mártírjait gyászoljuk. Azokat a hősöket, akik életüket áldozták hazánk szabadságáért és függetlenségéért. Életüket áldozták az önálló és demokratikus Magyarországért.

A mai napon a sokszínű Magyarország bátor harcosait ünnepeljük, akik származástól függetlenül egy önálló, egyenlő és európai hazáért küzdöttek. Az ő bátor kiállásukból merítettek erőt az 1956-os forradalmárok és az 1989-es rendszerváltók is. Az ő értékeiket, követeléseiket vették át a pesti srácok és az ellenzéki kerekasztal tagjai is. És a szabadelvű, liberális érzelmű emberek a mai napig példaképként és hősként ünneplik őket.

Emlékezzünk rájuk, a magyar szabadságharc hőseire és mártírjaira, és folytassuk küzdelmüket a szabad, demokratikus Magyarországért!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK