Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 szeptember
2017
HÍR
239 látogató

A Magyar Liberális Párt gratulál a német szabad demokratáknak

A Magyar Liberális Párt gratulál a német Szabad Demokrata Pártnak ahhoz, hogy 10 százalék körüli eredményt értek el a választásokon, és ezzel újra bejutottak a parlamentbe. Ez az eredmény azt igazolja, hogy Európában egyre nagyobb igény mutatkozik a szabadság politikája iránt. A német szabad demokraták programjához hasonlóan mi is úgy véljük, hogy csak az az ország lehet sikeres az Európai Unóban, amely politikájának központjába az oktatást, a modernizálást és a digitális fejlődést állítja. Egyetértünk velük abban is, hogy az uniónak új irányt kell szabnia a menekültpolitikában. Eszerint a menekülteknek csak átmeneti menedékjogot kell biztosítani, hogy a béke megteremtése után visszatérhessenek otthonukba. A Liberálisok bíznak benne, hogy a Christian Lindner vezette FDP részese lesz az új német kormánynak, és Európa vezető hatalmának politikájában nagyobb hangsúlyt kapnak a liberális értékek. Ez Magyarország és Európa közös érdeke. Mert csak a szabadságra épülő Európai Unió lehet sikeres a megváltozott világpolitikában.
A választások szomorú eredménye az, hogy  a második világháború óta első ízben egy szélsőséges nacionalista párt nem csupán bejutott a Bundestagba, hanem  a harmadik legerősebb párt lett Németországban, ráadásul a keleti tartományokban a CDU után a második  erővé vált. Minden demokratikus erő feladata a szélsőséges párt elszigetelése.

További információ:

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók