Belépek a Pártba
23 augusztus
2019
HÍR
443 látogató

A magyar kormány is vegyen részt az Amazonas esőerdők megmentésében!

A Magyar Liberális Párt felszólítja az Orbán-kormányt, hogy mielőbb ajánlja fel segítségét az Amazonas menti erdőtüzek megállítása érdekében. Vegyen részt Magyarország is aktívan a tűzvész megállításában, és ezzel bolygónk megmentésében is. Hiszen a brazil esőerdők épségén múlik az emberiség jövője. A globális felmelegedés elleni küzdelem semmit sem ér, ha nem tudjuk ezeket az erdőket épségben és egészségben megőrizni. Az Amazonas mentén található esőerdők kulcsfontosságú elemei a biodiverzitásnak és a légszennyezés csökkentésének. Ez a térség földünk “tüdeje”. Ha tovább sérül, az súlyos hatással lesz egész bolygónkra.

Orbán Viktor személyesen is részt vett Jair Bolsonaro, Brazília populista elnökének a beiktatásán. Mióta a dél-amerikai politikus hivatalba lépett, felgyorsult az esőerdők pusztítása, mert Brazília vezetője magasról tesz a környezetvédelem ügyére. Sőt, az esőerdők megóvása érdekében küldött külföldi támogatásokat is másra használja fel. Arra kérjük a magyar miniszterelnököt, térítse jobb belátásra brazil szövetségesét! Arra kérjük a magyar kormányt, hogy ahogy – egyébként nagyon helyesen – a Notre Dame tűzvész után is felajánlotta a segítségét, most se késlekedjen. Mert ez az ügy legalább olyan fontos, mint a templom megvédése, sőt. Hazánk és az egész világ jövője a tét!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK