Belépek a Pártba
23 augusztus
2019
HÍR
183 látogató

A magyar kormány is vegyen részt az Amazonas esőerdők megmentésében!

A Magyar Liberális Párt felszólítja az Orbán-kormányt, hogy mielőbb ajánlja fel segítségét az Amazonas menti erdőtüzek megállítása érdekében. Vegyen részt Magyarország is aktívan a tűzvész megállításában, és ezzel bolygónk megmentésében is. Hiszen a brazil esőerdők épségén múlik az emberiség jövője. A globális felmelegedés elleni küzdelem semmit sem ér, ha nem tudjuk ezeket az erdőket épségben és egészségben megőrizni. Az Amazonas mentén található esőerdők kulcsfontosságú elemei a biodiverzitásnak és a légszennyezés csökkentésének. Ez a térség földünk “tüdeje”. Ha tovább sérül, az súlyos hatással lesz egész bolygónkra.

Orbán Viktor személyesen is részt vett Jair Bolsonaro, Brazília populista elnökének a beiktatásán. Mióta a dél-amerikai politikus hivatalba lépett, felgyorsult az esőerdők pusztítása, mert Brazília vezetője magasról tesz a környezetvédelem ügyére. Sőt, az esőerdők megóvása érdekében küldött külföldi támogatásokat is másra használja fel. Arra kérjük a magyar miniszterelnököt, térítse jobb belátásra brazil szövetségesét! Arra kérjük a magyar kormányt, hogy ahogy – egyébként nagyon helyesen – a Notre Dame tűzvész után is felajánlotta a segítségét, most se késlekedjen. Mert ez az ügy legalább olyan fontos, mint a templom megvédése, sőt. Hazánk és az egész világ jövője a tét!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK