Belépek a Pártba
02 február
2016
HÍR
517 látogató

A magyar családokat Németh Szilárd demokrácia rombolásától kell megvédeni

A Liberálisok üdvözlik Darák Péter, a Kúria elnökének és Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnökének szavait a bíróságok függetlenségéről. A két elnök világosan kimondta azt, ami minden demokrata számára evidencia: a hatalmi ágak szétválasztása, a független bíróság a jogállamiság alapfeltétele.

Németh Szilárd, a Fidesz-kormány ügyeletes szócsöve, az elmúlt napokban bizonyította, hogy fogalma sincs a demokratikus alapértékekről. Németh Szilárd az elmúlt napokban rémísztő tájékozatlanságról tett tanúbizonyságot a biztonságpolitika, a terrorfenyegetettség, a menekültkérdés, a hatalmi ágak szétválasztásának elve és az ellenzéki munkával kapcsolatban is. Németh Szilárd kétségtelenül hűen teljesíti a Fidesz elvárásait és nála keresni sem lehetett volna jobb embert arra, hogy mantrázza pártja üzeneteit.

Németh Szilárd a családokat, hol a rezsitől, hol a menekültektől, hol a terroristáktól, most pedig már a független magyar bíróságtól akarja megvédeni, pedig a magyar családokat a Liberálisok szerint nem mástól, mint Németh Szilárdtól és az általa képviselt, demokráciát és alkotmányosságot romboló értékrendtől kell megvédeni. A Liberálisok ezt teszik, kiállnak a független magyar bíróság mellett és felszólítják a fideszes politikusokat, hogy ne akarják befolyásolni semmilyen módon annak döntéseit.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK