Belépek a Pártba
28 február
2018
HÍR
608 látogató

A Liberálisok üzenik Boross Péternek: nem a liberalizmus tartja félelemben az embereket!

A Magyar Liberális Párt azért reagál Boross Péter Magyar Hírlapban megjelent interjújára, mert azt gondoljuk: mint volt miniszterelnöknek, illik odafigyelnie a kijelentéseire.

A hajdani kormányfőnek a következő mondat hagyta el a száját: Európában a liberalizmus alig elviselhető ágazata érvényesül, mindenki azt mond és csinál, amit akar, a saját hazájával is szembefordulhat, így van tere Soros ténykedésének. Meglehet, hogy a hajdani MDF-es kormányfő nem értesült sem a hódmezővásárhelyi időközi választás eredményéről, esetleg elfelejtették értesíteni őt, hogy módosult a Fidesz kommunikációja; már nem Soros és a migránsok a vezértéma, mindenesetre most érezte elérkezettnek a pillanatot, hogy belerúgjon a liberalizmusba.

Mindeközben nap, mint nap derülnek ki azok az ügyek, amelyek azt példázzák, hogy az általa favorizált Fidesz az, amely szembefordul a saját hazájával. Boross mégis úgy látja: ha nem a Fidesz nyer, a vesztébe rohan az ország. Természetesen mindenkinek joga van azt nyilatkozni, amit akar, ezt a jogot még egy volt miniszterelnöktől sem vitatjuk el, legfeljebb hozzátesszük, hogy ez a volt miniszterelnök alig elviselhető oldala.

Annyit azonban mégis fontos lenne tudnia az ország hajdani vezetőjének, hogy nem a liberalizmus az, amely elnyomja és félelemben tartja az embereket. Nem a liberalizmus az, amely gyűlöletet gerjeszt az egész országban. Nem a liberalizmus és nem a baloldaliság számít szélsőségnek. Sokkal inkább az, amit ma a Fidesz, ez a morálisan is hanyatló társaság művel.

A jelek szerint a kormánypárt attól sem retten meg, hogy egy volt miniszterelnököt felhasználva keltsen gyűlöletet. Éppen ezért felszólítjuk a Fideszt, hogy amíg még kormányoznak, hagyjanak fel az alaptalan vádaskodással, riogatással és uszítással! Reméljük, erre egyébként is csak április 8-ig lesz lehetőségük.
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK