Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 február
2018
HÍR
179 látogató

A Liberálisok továbbra is hisznek a Változás Szövetségében

A Magyar Liberális Párt még nem egyeztetett, és nem is kapott hivatalos értesítést arról, hogy a Változás Szövetségének listája milyen sorrend szerint áll fel. A szövetségkötési tárgyalások jelenleg is folynak. Nincs hivatalos és végleges döntés arról, hogy kinek mi lesz a feladata a Változás Szövetségében. Nincs végleges döntés arról sem, hogy ki hányadik helyen és hol indul majd a szövetségben.

Mi továbbra is azt gondoljuk, hogy a lehető legszélesebb körű szövetségre van szükség a kormányváltás érdekében. Közös programra, közös miniszterelnök-jelöltre, közös listára és közös egyéni jelöltekre van szükség a kormányváltáshoz. Továbbra is azt gondoljuk, hogy az ellenzéknek meg kell egyeznie egymással a Fidesz leváltása érdekében. Ehhez pedig ésszerű megállapodásokra van szükség. Olyan megállapodásokra, amik előmozdítják a kormányváltást. Kormányváltás pedig csak akkor lesz, ha a demokratikus ellenzéki pártok meg tudnak egymással egyezni. A legkisebb párttól a legnagyobbig mindenkire szükség lesz a győzelemhez, és ezt mindenki tudja.

Aki a megállapodás ellen dolgozik, az a kormányváltás ellen dolgozik. A Magyar Liberális Párt továbbra is hisz a Változás Szövetségében, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körű együttműködés jöjjön létre. Ha az erre való törekvésünk elbukna, készek vagyunk országos listával önállóan is megmérettetni magunkat.

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók