Belépek a Pártba
06 február
2018
HÍR
472 látogató

A Liberálisok továbbra is hisznek a Változás Szövetségében

A Magyar Liberális Párt még nem egyeztetett, és nem is kapott hivatalos értesítést arról, hogy a Változás Szövetségének listája milyen sorrend szerint áll fel. A szövetségkötési tárgyalások jelenleg is folynak. Nincs hivatalos és végleges döntés arról, hogy kinek mi lesz a feladata a Változás Szövetségében. Nincs végleges döntés arról sem, hogy ki hányadik helyen és hol indul majd a szövetségben.

Mi továbbra is azt gondoljuk, hogy a lehető legszélesebb körű szövetségre van szükség a kormányváltás érdekében. Közös programra, közös miniszterelnök-jelöltre, közös listára és közös egyéni jelöltekre van szükség a kormányváltáshoz. Továbbra is azt gondoljuk, hogy az ellenzéknek meg kell egyeznie egymással a Fidesz leváltása érdekében. Ehhez pedig ésszerű megállapodásokra van szükség. Olyan megállapodásokra, amik előmozdítják a kormányváltást. Kormányváltás pedig csak akkor lesz, ha a demokratikus ellenzéki pártok meg tudnak egymással egyezni. A legkisebb párttól a legnagyobbig mindenkire szükség lesz a győzelemhez, és ezt mindenki tudja.

Aki a megállapodás ellen dolgozik, az a kormányváltás ellen dolgozik. A Magyar Liberális Párt továbbra is hisz a Változás Szövetségében, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körű együttműködés jöjjön létre. Ha az erre való törekvésünk elbukna, készek vagyunk országos listával önállóan is megmérettetni magunkat.

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK