Belépek a Pártba
05 március
2017
HÍR
592 látogató

A Liberálisok sok sikert kívánnak a Momentumnak

A Magyar Liberális Párt üdvözli, hogy a Momentum hivatalosan is párttá alakult, és részt kíván venni a 2018-as választásokon. A Nolimpia egy sikeres aláírásgyűjtési akció volt, amellyel elérték céljukat, és megakadályozták a budapesti olimpia megrendezését. Sok sikert kívánunk kezdődő politikai pályájukhoz.

A 2000-es évek fiatal generációjából létrejövő szervezettel egyetértünk abban, hogy a jelenlegi kormányt le kell váltanunk, de velük és egyes ellenzéki szereplőkkel ellentétben mi úgy véljük, nem adhat az ellenzék újabb négy évet a Fidesznek. A Liberálisok a jövőben is készek együttműködni a Momentummal, és mélyen egyetértünk abban, hogy a magyar közéletben kevesebb indulatra és több elfogadásra lenne szükség a sebek begyógyítása érdekében. Itt az esély arra, hogy közösen lépjünk fel az indulati, antiliberális és intoleráns politikai gyakorlattal szemben.

Bár a Momentum kiállt a többkulcsos adórendszer mellett, de a párt európai elköteleződése és a szabadságjogok iránti érzékenysége lehetőséget nyújt a programalapú együttműködésre. Kíváncsian várjuk a párt hivatalos programját, és bízunk benne, hogy velük együtt a demokrata pártok több, kormányváltást akaró szavazót el tudnak érni a jövőben. Mi, Liberálisok továbbra is a liberális értékek teljes képviseletét vállaljuk a magyar közéletben, és azok minél szélesebb körű érvényesítéséért dolgozunk a jővőben is. Mi hiszünk abban, hogy a formálódó Momentumhoz hasonló baloldali pártokkal együtt kormányváltást tudunk elérni a jövő évi választásokon.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK