Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

23 október
2018
HÍR
192 látogató

A Liberálisok reakciója Orbán Viktor október 23-i beszédére: A Fideszt kiközösítenék a pesti srácok

Szomorúan látjuk, hogy az egykor liberális Orbán Viktor mára az európai szélsőjobboldal vezéreként tetszeleg, akinek a legfőbb célja, hogy a nemzetre hivatkozva verje szét az Európai Uniót. Magyarország valódi érdeke a minél erősebb európai integráció, hiszen csak az egységes Európa tudja felvenni a küzdelmet a kontinenst érő kihívásokkal. Európa nem akar gyarmatosítani, szemben a Fidesszel, amely gyarmatbirodalomként tekint az egész országra és az egész nemzetre. Orbán Viktor a Brüsszel-ellenes harcot ürügyként használja a magyar demokrácia lebontására. A Fidesz a nemzeti érdekre hivatkozva szállta meg a jogállamot, korlátozza a sajtószabadságot, üldözi az emberi jogokért küzdő civileket, veri szét az oktatási rendszert, zülleszti le az egészségügyet és einstandolja a gazdaságot. A Liberálisok szerint csak az egységes és erős Európában van esély arra, hogy hazánk független, szabad és demokratikus ország maradjon. A korrupcióra és önzésre épülő, nemzeti önzésen alapuló illiberális politika Putyin és keleti diktatúrák prédájává teszi hazánkat. A Fidesz az illiberális államot hirdető politikájával szembefordult a demokráciáért életüket áldozó októberi hősökkel, a ’89-es rendszerváltással és az európai Magyarországgal. Közös felelősségünk, hogy megvédjük az 1956-os forradalom értékeit és eredményeit, és megvédjük a szabad, demokratikus Magyarországot.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók