Belépek a Pártba
03 július
2014
HÍR
813 látogató

A Liberálisok nem vesznek részt a DK tüntetésén

A Magyar Liberális Párt addig nem tud jó szívvel részt venni a Demokratikus Koalíció által szervezett tüntetésen, amíg Gyurcsány Ferenc pártja a rasszista nyilatkozatot tevő Pásztor Albertet alkalmas polgármester-jelöltnek tartja. A Liberálisok is úgy gondolják, hogy szükség van az ellenzék együttműködésére a kormány elleni küzdelemben, de a közös küzdelemnek vannak olyan alapfeltételi, amiből nem tudunk engedni.

A Demokratikus Koalíció és politikusai sokszor látványosan kiálltak már a kisebbségek védelmében, ezért ért minket is váratlanul Pásztor miskolci jelölése. Nem értjük, Gyurcsány Ferenc és pártja hogyan támogathat egy olyan embert, akinek tettét miniszterelnöksége idején saját maga nevezte elfogadhatatlannak, és ezért felmentését követelte.

Amíg a baloldal helyi vagy országos szinten nem tud egyértelmű határt vonni ebben a kérdésben, mi sem látunk módot az együttműködésre, így pedig a DK által szervezett tüntetéshez sem csatlakozhatunk.

A Magyar Liberális Párt Ügyvivő Testülete

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK