Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

03 július
2014
HÍR
686 látogató

A Liberálisok nem vesznek részt a DK tüntetésén

A Magyar Liberális Párt addig nem tud jó szívvel részt venni a Demokratikus Koalíció által szervezett tüntetésen, amíg Gyurcsány Ferenc pártja a rasszista nyilatkozatot tevő Pásztor Albertet alkalmas polgármester-jelöltnek tartja. A Liberálisok is úgy gondolják, hogy szükség van az ellenzék együttműködésére a kormány elleni küzdelemben, de a közös küzdelemnek vannak olyan alapfeltételi, amiből nem tudunk engedni.

A Demokratikus Koalíció és politikusai sokszor látványosan kiálltak már a kisebbségek védelmében, ezért ért minket is váratlanul Pásztor miskolci jelölése. Nem értjük, Gyurcsány Ferenc és pártja hogyan támogathat egy olyan embert, akinek tettét miniszterelnöksége idején saját maga nevezte elfogadhatatlannak, és ezért felmentését követelte.

Amíg a baloldal helyi vagy országos szinten nem tud egyértelmű határt vonni ebben a kérdésben, mi sem látunk módot az együttműködésre, így pedig a DK által szervezett tüntetéshez sem csatlakozhatunk.

A Magyar Liberális Párt Ügyvivő Testülete

Hozzászólás


Leave a Reply01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók