Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 június
2018
HÍR
149 látogató

A Liberálisok már kifizették az ÁSZ-büntetés nagy részét

A Liberálisok rendezték az Állami Számvevőszák által igazságtalanul kiszabott büntetést. A 6 millió 186 ezer forintos tartozás nagy részét, 5,9 millió forintot az előző ciklusban folyósított állami támogatás utolsó részletéből fizettük ki. A fennmaradó összeget azután rendezzük, hogy hivatalos tájékoztatást kapunk a hátralék kifizetésének a módjáról, ez azonban mindeddig nem történt meg.

Továbbra is azt gondoljuk, hogy az ÁSZ álindokokra hivatkozva rótta ki a sokmilliós büntetéseket az ellenzékre, így a Liberálisokra is. A Magyar Liberális Párt megalakulása óta átláthatóan, ellenőrizhetően és a törvény minden betűjét tiszteletben tartva működik. Évek óta ugyanazt a gazdálkodási gyakorlatot követjük, az ÁSZ az előző évek könyvelésében nem is talált semmilyen kivetnivalót.

A Liberálisok szerint a büntetéssel a kormány egyedüli és egyértelmű célja az ellenzék ellehetetlenítése volt, ehhez pedig a közigazgatást használta fel. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Fidesz jogállamban elképzelhetetlen, diktatúrákban jellemző módszereket vet be ellenfeleinek a kiiktatására. Az ÁSZ-büntetést továbbra is a demokrácia elleni súlyos támadásként, az ellenzék felszámolására tett aljas kísérletként értelmezzük, és továbbra is minden törvényes eszközt megragadunk arra, hogy fellépjünk Orbán Viktor illiberális államával szemben. Egy szabad, demokratikus, európai Magyarországért.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók