Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 április
2018
HÍR
242 látogató

Fodor Gábor és a Liberálisok a Változás Szövetségére voksoltak – VIDEÓ!

A Liberálisok üdvözlik, hogy a választás napjának reggele óta nagy a részvételi arány az urnáknál. Az emberek többsége változást akar, és minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb esély nyílik arra, hogy leváltsuk az illiberális Orbán-kormányt.

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke és Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője, országgyűlési képviselő-jelölt Gyöngyösen, illetve Budapesten, a XIII. kerületben már leadta szavazatát a Változás Szövetségére.

A Liberálisok azért csatlakoztak a demokrata ellenzéki pártok alkotta szövetséghez, hogy együtt újjáépíthessük a demokráciát, a jogállamiságot, a szabadságot Magyarországon. Ennek megfelelően a Liberálisok a választások eredményét is az MSZP-Párbeszéd szövetséggel együtt várják este 6 órától, a Mérnök utca 35-ben.

Fodor Gábor szavazatleadását a Gyöngyösi Hírek élőben közvetítette a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/posts/1775535212467126

Bősz Anett a szavazatának leadása után élőben jelentkezett be a Facebookon. A videóban azt is elárulta, hogy kire szavazott az országos és az egyéni jelöltek listáján:

https://www.facebook.com/boszanett.blogja/videos/2075225022700209/

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók