Belépek a Pártba
18 január
2018
HÍR
426 látogató

A Liberálisok is Mellár Tamást támogatják Pécsen

A Magyar Liberális Párt is Mellár Tamást független jelöltet támogatja Baranya megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében.

Mellár Tamás kiváló szakember, aki hiteles képviselője az ellenzék demokratikus célkitűzéseinek. Országgyűlési képviselőként sokat tehet a térség gazdasági felzárkóztatásáért, és a Fidesz korrupt rendszerének felszámolása érdekében.

A Magyar Liberális Párt régóta jó kapcsolatot ápol Mellár Tamással, a Magyar Tudományos Akadémia doktora az elmúlt években több alkalommal is vendége volt a Liberális Magyarországért Alapítvány rendezvényeinek. Javaslatai és tanácsai nagyban hatottak pártunk gazdasági programjára.

Bízunk benne, hogy hozzá hasonlóan, országszerte sikerül olyan közös jelölteket állítania az ellenzéknek, akik el tudják nyerni a választók többségének támogatását. Mert csak akkor lesz esélyünk a kormányváltásra, ha minden körzetben együttműködünk, és olyan helyben ismert és sikeres szereplőket támogatunk, akik meg tudják szólítani a változást akaró többséget. Bár a választási együttműködésről még csak az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok állapodtak meg, Mellár Tamás közös támogatása lehet az egyik első lépés, ami az országos megállapodáshoz vezet a demokratikus ellenzéki pártok között. A Liberálisok központi és pécsi szervezete folyamatos és aktív kampánnyal segíti majd a független jelölt sikeres szereplését az április 8-i választásokon. Arra kérünk minden pécsi polgárt, hogy április 8-án szavazzanak a változásra, szavazzanak a kormányváltásra, szavazzanak Mellár Tamásra!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK