Belépek a Pártba
19 május
2019
HÍR
228 látogató

A Liberálisok is csatlakoznak a Választási Emberjogi Minimumhoz

Az Idetartozunk Egyesület felhívására a Magyar Liberális Párt csatlakozik a Választási Emberjogi Minimumhoz. Szervezetünk egyetért a dokumentumban foglaltakkal, véleményünk szerint a nyilatkozatban szereplő pontok olyan alapvető és fontos értékeket tartalmaznak, amelyeket mi is nélkülözhetetlennek tartunk egy tiszta és emberséges választás lebonyolításához. 

Egyetértünk azzal az alapvetéssel, hogy sem gyűlöletkeltés, sem mások lealacsonyítása, sem a társadalmi megosztottság erősítése nem lehet a politikai haszonszerzés eszköze. Egyetlen párt sem alapozhatja kampányát különböző kisebbségek, vagy akár egyének gyalázására, megfélemlítésére, vagy bűnbakképzésre.

A Magyar Liberális Párt továbbra is elkötelezett a liberális értékek képviselete mellett, minden választási helyzetben azért dolgozunk, hogy liberális elveken nyugvó alternatívát nyújtsunk a választóknak. Az illiberális kormánnyal és szélsőséges ellenzékével szemben számunkra a kampányidőszakban is fontos az alapvető emberi jogok teljesülése és az emberi méltósághoz való jog tiszteletben tartása.

Bízunk benne, hogy minden politikai párt csatlakozik a kezdeményezéshez, és a kampányok során be is tartják majd a dokumentumban foglalt alapvetéseket.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.

Videók

LiBERÁLiSOK