Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 június
2018
HÍR
204 látogató

A Liberálisok is a független jelöltet támogatják Békéscsabán

A Magyar Liberális Párt Körömi János független jelöltet támogatja a békéscsabai időközi önkormányzati választáson. Mint ismert, Békés megye nyolcas számú egyéni választókerületének korábbi képviselője a parlamentbe jutott, ezért írtak ki új választást július 22-re. A Liberálisok szerint Körömi János szakmai pályája, demokratikus elköteleződése alkalmassá teszi arra, hogy a Fidesszel elégedetlen ellenzéki választókat képviselje. A független politikus a Liberálisokhoz hasonlóan kiáll az önkormányzatok függetlensége és az alapvető emberi jogok mellett. Továbbra is azt gondoljuk, hogy a Fidesszel szembeni siker érdekében olyan közös ellenzéki jelöltekre van szükség az időközi választásokon, akik hitelesen tudják képviselni az európai Magyarországot. Körömi János ilyen jelölt, a Liberálisok ezért lehetőségükhöz mérten minden szükséges segítséget megadnak neki annak érdekében, hogy a fideszes jelöltet legyőzve önkormányzati képviselőként is felléphessen Orbán Viktor kormányával szemben.
Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók