Belépek a Pártba
19 január
2017
HÍR
703 látogató

A Liberálisok felnyomták Andy Vajnát a NAV-nál

A Magyar Liberális Párt elfogadhatatlannak tartja, hogy míg a tisztességes magyar vállalkozók az adózási törvényt betartva próbálnak megélhetést biztosítani maguknak, addig Andy Vajna kormányközeli oligarcha törvények felett állhat. Ennek ellenére a magyar állampolgár fél a bejelentéstől, inkább a végsőkig tűr, de Sermer Ádám, a  Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezetének (LiFT) elnöke ellenőrző látogatást tett Vajna egyik játéktermében, ahol testközelből tapasztalta meg a visszásságokat. Sermer Ádám ezt követően névvel vállalta az állampolgári panaszt, miután megbizonyosodott arról, hogy az adócsalás gyanúja megalapozott.

Nem hagyjuk, hogy Magyarországon bárki törvények felett álljon, még akkor sem, ha jóban van Orbán Viktorral!

Bejelentés időpontja: 2017.01.17. 14:55

Név: Sermer Ádám

Állandó lakóhely / székhely: titkos

Postai cím: titkos

e-mail:titkos

Telefonszám: titkos

Adószám/Adóazonosító: titkos

  1. A sérelmezett adóigazgatási/vámigazgatási ügyre vonatkozó adatok:

Ügyszám:

Eljáró szerv, szervezeti egység megnevezése:

A sérelmezett ügy részletes leírása:

2017.01.11-én, este látogattam meg a Las Vegas Casino Sofitel Budapest kaszinót azzal a céllal, hogy megnézzem, milyen bizonylatolási rendszerben fogadják be a készpénzt az intézményben. A kaszinóban 10000 (tízezer) forintot váltottam zsetonra egy cassa-ablaknál. A váltásról semmilyen bizonylatot, vagy nyugtát nem kaptam. Az összeget eljátszottam. Azt tapasztaltam a látogatás során, hogy az asztaloknál az osztók közvetlenül játék közben is váltanak készpénzt zsetonra, ahol már az elméleti esélye sincs meg annak, hogy bármilyen hivatalos bizonylatot állíthassanak ki a készpénz forgalom alapján. Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen intézményben percenként “tűnnek el” több százezres, vagy akár milliós nagyságrendű összegek bármiféle nyom nélkül. Ugyanezt a gyakorlatot tapasztaltam az euro (valuta) esetében is, hiszen több asztalon euro-alapon zajlott a játék. Testi épségemet nem szerettem volna kockáztatni ezért csak a bejárat előtt, még az utcán, majd kifelé jövet a lépcsőn készítettem 1-1 fényképet magamról a helyszínen. Természetesen a látogatásom, és pénzköltésem vizuális nyomait nyilván vissza tudja keresni a kaszinó alkalmazotti köre, ha szeretné, hiszen azt pontosan láttam, hogy az intézmény területén mindenhol működik kamerákon keresztüli, figyelő rendszer. Kérem a további tájékoztatásukat az üggyel kapcsolatban, valamint, hogy mielőbb vizsgálják ki az esetet! Emellett kérem, gondoskodjanak arról, hogy az adózási törvények felett a kaszinók tulajdonosi köre se állhasson!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK