Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

13 március
2018
HÍR
292 látogató

A Liberálisok elszámoltatnák a CÖF-öt

A Magyar Liberális Párt felszólította a CÖF vezetőit és a Békemenet szervezőit, hogy a nyilvánosság előtt adjanak számot róla, miből finanszírozzák tevékenységüket. A Liberálisok tudni szeretnék, hogy az újabb százezresre tervezett menetelésre és a Fidesz nagygyűlésre milyen pénzből szállítják a híveket. Sajtóinformációk szerint ugyanis szerte az országból és határon túlról is ingyenesen szállítják majd a tüntetőket Budapestre. A Liberálisok elvárják a CÖF-től, hogy a szervezet feleljen meg azoknak az elvárásoknak, amiket ők maguk támasztanak a külföldről támogatott civil szervezetekkel szemben.

Arra kérjük a CÖF-öt, hozza nyilvánosságra honlapján, hogy kap-e vagy kapott-e valaha külföldi támogatást, illetve mutassa be, miből finanszírozza az ellenzék lejáratására indított kampányait. Szeretnénk tudni, hogy honnan van pénzük fórumaikra és kiadványaikra, szeretnénk tudni, hogy ki támogatja őket a fideszes propaganda terjesztésében. Az eddig nyilvánosságra került információk szerint a CÖF-öt több mint 500 millió forintos támogatásban részesítette az MVM, és a Fidesz pártalapítványa is több tízmillió forinttal tömte ki őket. Szeretnénk tudni, hogy az adófizetők forintjain és a Fidesz pénzén kívül van-e más forrása is a magát civilnek hazudó szervezetnek. Szeretnénk tudni, hogy a CÖF a Fidesz és az Orbán-kormány kampányának támogatásán kívül végez-e bármi, valóban közhasznú tevékenységet. A Liberálisok szerint április 8-a után véget kell vetni a pártpropagandát folytató szervezetek állami támogatásának. Elfogadhatatlan, hogy magukat civilnek hazudó szervezetek adóforintok százmillióit költik a közvélemény félrevezetésére.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók