Belépek a Pártba
13 március
2018
HÍR
540 látogató

A Liberálisok elszámoltatnák a CÖF-öt

A Magyar Liberális Párt felszólította a CÖF vezetőit és a Békemenet szervezőit, hogy a nyilvánosság előtt adjanak számot róla, miből finanszírozzák tevékenységüket. A Liberálisok tudni szeretnék, hogy az újabb százezresre tervezett menetelésre és a Fidesz nagygyűlésre milyen pénzből szállítják a híveket. Sajtóinformációk szerint ugyanis szerte az országból és határon túlról is ingyenesen szállítják majd a tüntetőket Budapestre. A Liberálisok elvárják a CÖF-től, hogy a szervezet feleljen meg azoknak az elvárásoknak, amiket ők maguk támasztanak a külföldről támogatott civil szervezetekkel szemben.

Arra kérjük a CÖF-öt, hozza nyilvánosságra honlapján, hogy kap-e vagy kapott-e valaha külföldi támogatást, illetve mutassa be, miből finanszírozza az ellenzék lejáratására indított kampányait. Szeretnénk tudni, hogy honnan van pénzük fórumaikra és kiadványaikra, szeretnénk tudni, hogy ki támogatja őket a fideszes propaganda terjesztésében. Az eddig nyilvánosságra került információk szerint a CÖF-öt több mint 500 millió forintos támogatásban részesítette az MVM, és a Fidesz pártalapítványa is több tízmillió forinttal tömte ki őket. Szeretnénk tudni, hogy az adófizetők forintjain és a Fidesz pénzén kívül van-e más forrása is a magát civilnek hazudó szervezetnek. Szeretnénk tudni, hogy a CÖF a Fidesz és az Orbán-kormány kampányának támogatásán kívül végez-e bármi, valóban közhasznú tevékenységet. A Liberálisok szerint április 8-a után véget kell vetni a pártpropagandát folytató szervezetek állami támogatásának. Elfogadhatatlan, hogy magukat civilnek hazudó szervezetek adóforintok százmillióit költik a közvélemény félrevezetésére.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK