Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

14 november
2017
HÍR
163 látogató

A kormány feleslegesen önt milliárdokat a futballba!

Bár a Liberálisok nem szoktak a magyar labdarúgó válogatott teljesítményével foglalkozni, a csütörtöki, szégyenletes luxemburgi vereség mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ma este Costa Rica ellen zárja évét a válogatott, de bármi lesz is az eredmény, azon nem fog változtatni, hogy minden idők legkudarcosabb esztendejét hagyja maga mögött a magyar labdarúgás.

Hihetetlen mennyiségű pénzt öntöttek az elmúlt évben a sportágba mindenféle eredmény nélkül, miközben Tállai András, a NAV elnöke maga is beismerte, hogy Magyarországon rengeteg szegény ember él, akik támogatásra szorulnának.

A Magyar Liberális Párt javasolja, hogy a kormány a futballba ölt, feleslegesen kidobott milliárdokat a jövőben az egészségügyre, az oktatásra, vagy épp a hátrányos helyzetűek felzárkóztatására fordítsa.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók