Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 február
2018
HÍR
271 látogató

A kormány a Fidesz kampányába önti a közpénzt – Mi ez, ha nem tiltott pártfinanszírozás?

Az Állami Számvevőszék mondvacsinált okoknál fogva megbüntette az összes ellenzéki pártot, arra azonban a jelek szerint esély nincs, hogy a valódi csalást, a tiltott pártfinanszírozás pofátlan módját leleplezze, szankcionálja és megtiltsa.
A Fidesz kampánytémája ugyanis, minő véletlen, megegyezik a kormány „tájékoztatásával”, azaz a menekültügy hamis hirdetéseivel. A Fidesznek – maga Orbán Viktor hangsúlyozta – a fő kampánytémája a migránstéma, annak hangsúlyozása, hogy Magyarország nem válhat bevándorló országgá. Tegyük most félre, de csak egy pillanatra, hogy a kormány és pártja súlyosan becsapta a magyar lakosságot,  és titokban befogadott 1300 menekültet, koncentráljunk ezúttal csak a másik csalásra, arra, hogy a témaválasztással, annak azonosságával tulajdonképpen korlátlanul költheti és költi a költségvetés nem erre szánt forintjait a kormány – a Fidesz kampányára.

Azok a hirdetések, újságokban, rádiókban, televíziókban, közterületi reklámfelületeken, amelyeket most láthatunk, hallhatunk, nézhetünk, és amelyet szinte percenként öntenek ránk, most éppen a kormány zászlaja alatt teszik, miközben a Fidesz maga is megjelent – persze egy hamis, hazug – plakáttal, telefonos zaklatásokkal, ugyanebben a témában. Mi ez, ha nem klasszikus esete a tiltott pártfinanszírozásnak? Hol van erre esélye bármely más ellenzéki pártnak?

Az Orbán-kormány most már végképp a csalásról, hazudozásról, hamisításról, és mondjuk ki: a lopásról szól. A Fidesz a kormányon keresztül a szemünk láttára lop meg bennünket. Április 8-án közösen véget vethetünk ennek. Közösen leválthatjuk az illiberális Orbán-kormányt, és visszaállíthatjuk a demokráciát Magyarországon. Ahogyan Fodor Gábor a Független Hírügynökségnek adott interjújában említette: a Fidesz leváltható a szavazófülkében. “Szilárd elvi alapon, a demokratikus ellenzéki pártoknak szembe kell fordulni Orbán Viktor kormányával, az illiberális állammal szemben. Erre kell törekedni, mert az összeomlását nem kéne megvárni.”

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók