Belépek a Pártba
19 november
2014
HÍR
540 látogató

A költségvetés nem más, mint egy 300 oldalas lopási kézikönyv

A jövő évi költségvetés az államilag szervezett korrupció költségvetése. A magyar államot Fidesz-közeli oligarcha csoportok ejtették foglyul, így a kormány nem a közjó, hanem a magánérdekek logikája szerint írta a költségvetést és az adótörvényeket.

A szociálpolitikai kiadások drasztikus csökkentése, az esztelen kormányzati presztizsberuházások milliárdjai jellemzik az orbáni értékrendet.

Az unortodox gazdaságpolitika egyértelmű kudarcát jelenti, hogy a költségvetési hiány változatlanul csak az ,,elkobzó” különadók fenntartása mellett tartható 3% alatt, és az úniós támogatások nélkül semmilyen gazdasági növekedésre nem lenne képes az ország.

A működő tőkeáramlás mérlege negatív. A kiszámíthatatlan adópolitika, a külföldiek kiszorításukat célzó újabb és újabb szabályok elriasztják a befektetőket, így valódi munkahelyek helyett csak a kiszolgáltatott közmunkások száma létszáma nő. A költségvetés nem más, mint egy 300 oldalas lopási kézikönyv, amely tükrözi a NER torz társadalomképét.

Fodor Gábor, az MLP elnöke
Bodnár Zoltán, az MLP gazdaságpolitikai főtanácsadója

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK