Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

01 augusztus
2018
HÍR
140 látogató

A Hír TV is szög lett a magyar demokrácia koporsójában

A Hír TV megszűnése ugyan nem előzmények nélküli fordulat, de tökéletes indikátora a magyar demokrácia állapotának. Orbán Viktor néhány nappal ezelőtt még Nyugat-Európát próbálta a demokrácia hiányával vádolni a médiahelyzetre hivatkozva. A Magyar Liberális Párt sajnálattal látja a demokrácia-deficit világszerte megjelenő jeleit éppen a populista, felelőtlen politikai szereplők térnyerésével párhuzamosan, ennek ellenére is készséggel vennénk, ha a magyar demokrácia legalább olyan helyzetben lehetne, mint Nyugat-Európa-szerte.

A közmédia minden felülete, valamint a még megmaradt, országosan elérhető médiafelületek totális kormányzati uralásával a demokrácia egyik alappillére, a sajtónyilvánosság, és a hozzá tartozó sajtószabadság is súlyosan és egyre erőteljesebben sérül már több mint nyolc éve, azonban a mai nappal a magyar demokrácia egyik újabb koporsószögévé vált a Hír TV bedarálása is.

A miniszterelnök úr kijelentései, valamint a jelenleg is zajló Hír TV-ügy kapcsán a következő Deák Ferenc idézetre szeretnénk emlékeztetni a Fidesz-kormányt: „Ha tőlem függene, a sajtótörvénynek csak egy paragrafusa volna: hazudni nem szabad.” A jelenlegi kormánynak és minden hozzá tartozó médiaszereplőnek az a szerencséje, hogy a hatályos sajtótörvény nem Deák Ferenctől függ.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók