Belépek a Pártba
24 október
2014
HÍR
1063 látogató

A házelnök tovább rontja hazánk nemzetközi megítélését

Itt az ideje, hogy a magyar kormányzat képviselői közösen próbálják hazánk megtépázott nemzetközi megítélést helyreállítani. Ehelyett Kövér László az Echo TV-ben tegnap arról nyilatkozott, hogy őt Brüsszel Moszkvára emlékezteti, és szerinte az unió „kekeckedik” Magyarországgal. A házelnök arról is beszélt, hogy ha ez az EU hivatalos politikája, akkor meg kellene fontolni az unióból való kilépést.

A Magyar Liberális Párt szerint az ilyen nyilatkozatok nem segítenek, sőt, tovább rontják Magyarország helyzetét abban, hogy hazánk visszanyerje szövetségesei bizalmát. Súlyos hiba volt Kövér László nyilatkozata akkor, amikor magyar kormányzati tisztségviselőket korrupciós vádak miatt tiltanak ki az Egyesült Államokból, és amikor Európa meg akarja büntetni hazánkat, amiért az orosz energiaipari törekvések legfőbb támogatóját látja Magyarországban. Kövér László téved, amikor úgy gondolja, hogy az unió Magyarországgal ,,kekeckedik”, hiszen az európai közösség nem az ország ellen szól, hanem a Fidesz-kormány elhibázott döntéseit kritizálja.

Az országnak felelős külpolitikára és politikusokra van szüksége, akik az ország érdekét képviselik. Magyarország lakossága népszavazással egyértelmű döntést hozott az uniós és a NATO-csatlakozásról is. Amennyiben a házelnök az állampolgárok döntésével nem tud azonosulni, úgy alkalmatlan tisztségének betöltésére.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK