Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

28 szeptember
2017
HÍR
229 látogató

A főváros dolgozzon ki átfogó árvízvédelmi stratégiát!

Budapest, 2017. szeptember 28., csütörtök (MTI) – A Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke arra szólította fel a fővárosi közgyűlést, hogy dolgozzanak ki és vitassanak meg egy átfogó árvízvédelmi stratégiát. Szabadai Viktor csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a szerdai fővárosi közgyűlési ülés során világossá vált, hogy Tarlós István főpolgármester “a gátja annak, hogy értelmes vita alakulhasson ki” az ügyben.
Amikor a főpolgármester tavasszal bemutatta saját koncepcióját, akkor az eseményre nem hívott meg más véleményen lévőket, szerdán pedig nem volt hajlandó meghallgatni a tervet ellenzőket – emelte ki a politikus.
A választmányi elnök azt is kérte, hogy mérjék fel a Duna fővárosi szakaszainak állapotát, mert véleményük szerint az újpesti partszakasz, Angyalföld északi része és a Víziváros egyes helyszínei rosszabb állapotban vannak, mint a Római part.

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók