Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 január
2019
HÍR
382 látogató

A fideszes Domokos ne büntesse jogtalanul a Momentumot és a Párbeszédet!

Felszólítjuk a Fideszt, hogy vessen véget az ellenzéki pártok ellehetetlenítésére tett aljas kísérleteknek! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormánypárti vezetésű Állami Számvevőszék visszatartja a Momentum és a Párbeszéd jogosan járó állami támogatását. Domokos László, a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyettese évek óta tétlenül nézi, hogy egykori pártja törvénysértő módon, százmilliárdos tételben költi az adófizetők pénzét saját magára és a gyűlöletkeltő propagandára.

Közben fideszes megrendelésre, az ÁSZ minden eszközt megragad, hogy kicsinálja az ellenzéket. Az Állami Számvevőszék az első büntetéscsomagot a 2018-as kampányidőszakra időzítette. Akkor kivétel nélkül, minden ellenzéki pártra lecsaptak. A Jobbik 600 millió forintos büntetése mellett az MSZP, az LMP, az Együtt, a Párbeszéd, a DK és a Liberálisok is sok milliós bírságot kaptak jogtalanul.

Úgy látszik, Orbán Viktorék az EP-választás közeledtével újabb büntetésekkel akarják elvenni az ellenzék kedvét a tüntetésektől. Felszólítjuk Domokos Lászlót, ne teljesítse gazdája megrendelését! Ne tartsa vissza jogtalanul az állami támogatásokat az ellenzéktől a Fidesz megrendelésére!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók