Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

11 június
2018
HÍR
206 látogató

A Fidesz újra bizonyította, hogy kivezetné az országot Európából – Videó!

A kormánypárti többség elutasította Bősz Anett indítványát, amellyel a Liberálisok országgyűlési képviselője hazánk uniós tagságát szerette volna megerősíteni. A Parlament Európai ügyek bizottságának kormánypárti többsége leszavazta a javaslatot, amely így nem kerülhet a parlament elé. Bősz Anett kezdeményezést csak az LMP és a Jobbik képviselője támogatta. Az indítvány szövege szó szerint a következő volt: „Magyarország kifejezi azon szándékát, hogy az Európai Unióban fennálló tagságát megerősítse, és továbbra is kiáll az Európai Unió által közvetített és képviselt értékek mellett”.

Az indítványt azért nyújtották be a Liberálisok, hogy hazánk megerősítse: Európával vállal közösséget és nem a keleti diktatúrákkal. A Magyar Liberális Párt célja az volt, hogy a javaslattal Magyarország kiálljon az alapvető emberi jogok, a demokrácia és a jogállami normák mellett. Magyarországnak anyagi szempontból is elemi érdeke az uniós tagság, hiszen hazánk egyértelmű haszonélvezője az európai közösségnek. Az EU-támogatások nélkül az ország gazdasága jelentősen visszaesett volna az elmúlt években.

A Liberálisok szerint a Brexit után, az integráció ellenes populisták és szélsőségek európai előretörése miatt fontos lenne, hogy hazánk kiálljon Európa mellett. Szerettük volna megtudni, hogy itthon mely országgyűlési képviselők támogatják az egységes, erős Európát, és mely képviselők vannak ellene. Sajnáljuk, hogy a Fidesz elvette ennek a lehetőségét. A Liberálisok ennek ellenére nem adják fel, tovább küzdenek a szabad, európai, demokratikus Magyarországért.

 

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1841323565888290/

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók