Belépek a Pártba
13 december
2017
HÍR
550 látogató

A Fidesz Soros után a civilek ellen is országos lejáratókampányt indított

A Magyar Liberális Párt elfogadhatatlannak tartja, hogy a Soros György elleni propaganda kampány keretében a magyarországi civil szervezetekkel szemben is frontális támadást indított a Fidesz.

A sajtóban megjelent hírek szerint Pécs és Miskolc fideszes vezetése is arra szólította fel a város lakóit, hogy a Soros György által támogatott civil szervezeteknek ne adjanak ki irodákat. Ezzel lényegében arra kérték fel a tulajdonosokat, hogy üldözzék el a humanitárius feladatokat ellátó civileket. Budaörsön a fideszes testület tagjai pedig azt akarják megakadályozni, hogy a település csatlakozzon egy rasszizmus és diszkrimináció ellen küzdő nemzetközi szervezethez.

A Parlament kedden egy olyan fideszes javaslatot fogadott fel, amely újabb gyűlöletkeltő propaganda indítására ad lehetőséget Soros Györggyel és az Európai Unióval szemben. A probléma csak az, hogy míg Soros-terv valójában nincs, Orbán-terv nagyon is létezik. Ez a terv pedig a gyűlöletkampány folytatásáról és felerősítéséről szól.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy az Európai Unió bírósági szakaszba léptette a magyar civil törvény miatt kezdeményezett eljárást, az Orbán-kormány máris magasabb fokozatba kapcsolta a civil ellenes hadjáratot. A Magyar Liberális Párt ezért arra kéri az önkormányzati szövetségeket, hogy akadályozzák meg a gyűlöletkampány további terjedését, és egységbe tömörülve tiltakozzanak a civil ellenes lépésekkel szemben. Ha a Fidesz tovább folytatja a civilek elleni küzdelmet, azzal hazánk uniós tagsága is veszélybe kerülhet.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK